EXCLUSIV | Cove, prezentatorul “Primii câștigă”: ”Am o soție extrem de înțelegătoare. Acasă e locul în care sunt cel mai fericit”

Publicat: 06 ian. 2023, 18:15 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cove, prezentatorul emisiunii “Primii Câștigă”, de la Prima TV, spune că acasă este locul se simte cel mai fericit.

Cove, prezentatorul emisiunii “Primii Câștigă”, de la Prima TV, spune familia este cea mai importantă în viața sa. Actorul mărturisește are mare noroc de o soție înțelegătoare atunci când are mult de muncă la proiecte și nu stă pe acasă cât și-ar fi dorit.

Despre familie, proiecte, dar și secrete despre el, Gabriel Coveșeanu, alias Cove, ne-a dezvăluit în interviul de mai jos.

Cove, prezentatorul de la “Primii Câștigă”: „Mi se pare că o zi în care nu zâmbești e o zi pierdută”

La începutul carierei tale, prin apariția episodică în rolul unui soldat, ai jucat alături de Gheorghe Dinică. Îți mai aduci aminte ce emoții te-au încercat?

O, daaa! A fost copleșitor, eram pe platou alături de marele Dinică. Eu tremuram tot, D-nul Dinică era calm și, în stilul lui mucalit, ne făcea pe toți râdem. A fost, pentru mine, un moment în care am fost extrem de mândru. De mine.

Pe ecran debordezi mereu de o energie fabuloasă și ești cu zâmbetul la purtător. Așa este Cove și în viața de zi cu zi?

Spre disperarea tuturor, da 🙂 E, adevărat, stilul meu de a trăi. Mi se pare că o zi în care nu zâmbești e o zi pierdută. Și, de ce să pierdem zilele? Mă bucur când văd că reușesc să îi fac să zâmbească pe cei din jur. E o zi în care mi-am îndeplinit misiunea.

Ai spus, la un moment dat, că toată energia pe care o ai în profesie o ai datorită familiei tale și partenerei de viață. Cum îți alimentează familia această energie?

Am o soție extrem de înțelegătoare și care este suportul meu din fiecare zi. Apoi, acasă e locul în care sunt cel mai fericit. Familia e « combustibilul » meu de fiecare zi și faptul că îi știu pe ei sănătoși și fericiți îmi umple inima de bucurie. Pot crea, pot urca pe scenă, pot apărea în față telespectatorilor atâta timp cât îi știu pe toți ai mei, bine, în spatele meu.

Cove, prezentatorul “Primii câștigă”, ține aprins focul iubirii în căsnicie

Cum ții aprins focul iubirii în căsnicie?

Cu mici cadouri, ieșiri în doi, momente doar ale noastre. Cu zâmbete, cu vacanțe, cu multe povești. Cu timp de calitate petrecut în doi.

Acasă, există ultimul cuvânt al vreunuia dintre voi sau luați de comun acord deciziile?

De comun acord  Zic și eu să dea bine la interviu 😉 Normal că într-o familie femeia decide, bărbatul execută  Glumesc acum. Dar în familia noastră, încercăm să ne completăm. Când vine vorba de sănătate sau decizii de țin de casă, soția are ultimul cuvânt. Când vorbim de educație, suntem amândoi. Când decidem vreo vacanță, e iar o decizie comună.

Care este cel mai comic moment din familie de care îți amintești și nu te poți abține să nu râzi cu poftă?

De obicei năzbâtiile celui mic. Plus, mă amuzăm când ne amintim primele lui cuvinte, cum stâlcea vorbele, cât de simpatic era. Și, să nu uităm de petrecerile de acasă cu prietenii care sunt mereu prilej de amuzament.

Cove prezintă „Primii câștigă” alături de Diana Bart

Un nou proiect tv, la PRIMA TV – Primii câștigă. Se pare că primele ediții au fost un succes. Dă-ne detalii despre această nouă emisiune în care ești implicat, alături de Diana Bart.

Este un quiz show dinamic, care premiază românii deștepți și rapizi. Emisiunea-concurs este difuzată de Prima TV de luni până joi, de la 19.15. Pentru a-și adjudeca premiul cel mare, telespectatorii trebuie să descarce gratuit aplicația Primii câștigă din Apple Store și Google Play și să urmărească Prima TV. Ei vor răspunde la 10 întrebări de cultură generală care vor apărea doar pe micul ecran. Fiecare întrebare va avea 4 variante de răspuns, dintre care una singură este corectă.

Participanți vor avea la dispoziție 10 secunde de la momentul afișării acestora pe ecranul device-ului, pentru a răspunde la întrebare, răspunsul este apoi transmis de către telespectatori de pe device-ul utilizat. Câștigători vor fi primii 5 participanți care răspund cel mai rapid la ultima întrebare și au răspuns corect la toate cele 10 întrebări.

Prima TV a facut 25 de ani. Tu te-ai alăturat de vreo 2 ani acestei familii media. Ce înseamnă pentru tine PRIMA TV?

Chiar așa, o familie. Colegi mișto, pricepuți în ale televiziunii, care m-au primit cu brațele deschise. Bine, și eu sunt simpatic  Mă simt că acasă la filmări, glumim și ne sprijinim. De exemplu, proiectul Primii câștigă nu e deloc ușor. Însă echipa cu care lucrăm l-a făcut să pară ușor și plăcut.

„Sunt încă cum trebuie, în echilibru cu mine”

Spui că fără dozajul potrivit nu poți găși echilibrul. Ți-ai piedut vreodată acest echilibrul? Cum l-ai recăpătat?

Din fericire, nu. Sunt încă cum trebuie, în echilibru cu mine.

Ai mărturisit acum ceva vreme că, fără să vrei, ai fost Cupidon pentru niște prieteni. Și? Ai avut mână bună? 

Eu zic că da. Însă mai sunt împreună 😉

Cove, acum, hai să ne jucăm si noi un altfel de quizz:

Definește-ne în două cuvinte soacră ta. – Inteligență, iubitoare

Ce îi reproșezi cel mai des soției? – Nu prea am ce

Pentru ce gest sau faptă i-ai pedepsi cel mai aspru pe copii? – Minciună

Ce nu ai ierta niciodată unui prieten? – Aș ierta și aș trece mai departe. De el..

Foto: PR Prima TV

Publicat: 06 ian. 2023, 18:15 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă