Ce a spus Alex Dobrescu despre Cristina Cioran, la doar câteva zile de la despărțire: „Este femeia… Veți afla tot”

Publicat: 12 nov. 2022, 10:59 Autor: Camelia Vedete

Ce a spus Alex Dobrescu despre Cristina Cioran. Alex Dobrescu anunța în urmă cu doar câteva zile faptul că este „fostul iubit” al Cristinei Cioran.

Informația a fost confirmată și de fosta prezentatoare TV la scurt timp. Iar din acel moment cei doi au intrat în atenția oamenilor. Fanii celor doi și-au dorit să afle ce s-a întâmplat și de ce au decis atât de brusc să își încheie relația.

Cristina Cioran a fost prima care a făcut declarații despre separarea de tatăl fetiței sale. Vedeta mărturisea că neînțelegerile și-au spus cuvântul, iar în momentul în care a fost întrebată dacă mai există cale de împăcare, blondina nu a dat un răspuns clar.

Ce a spus Alex Dobrescu despre Cristina Cioran

Recent însă, situația a fost lămurită de mai tânărul Alex Dobrescu. Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, acesta a vorbit în cadrul unui interviu despre nunta cu mama fetiței sale care urmează să aibă loc în doar câteva săptămâni.

„E bine (n.r. – Cristina Cioran), avem un alt apartament unde se odihnește cu fata noastră, o îngrijește perfect. O să revină săptămâna viitoare și o să vă povestească cu drag despre marele eveniment care o să aibă loc în viața noastră. Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim.

În curând! În 2-3 săptămâni, am pus detaliile la punct și sper să ne primească și să facem nunta la Loft. Și în biserică, bineînțeles, că noi respectăm normele”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru spynews.ro.

Motivul despărțirii Cristinei Cioran de tatăl fetiței

Cristina Cioran a avut prima reacție publică după separarea de tatăl fetiței, Alex Dobrescu, la Cristi Brancu în emisiunea de la PRIMA TV.

”Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu!”

Cristina Cioran a avut o intervenție telefonică, oferind o declarație în exclusivitate lui Cristi Brancu, în cadrul Emisiunii ”Exclusiv VIP” de la Prima TV – ediția din 3 noiembrie.

Cristina Cioran confirmă ruptura dintre ea și tatăl fetiței, însă punctează că este vorba doar de o pauză: ”Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu! Îmi pare rău că s-a aflat așa, nu am puterea să vorbesc nimic. Era normal ca măcar o perioadă să rămână între noi discuția asta. Voi vorbi înainte cu el și cu presa atunci când va fi momentul!”

Publicat: 12 nov. 2022, 10:59 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă