Alina Eremia, agresată fizic de „iubit”! Totul a fost filmat: „Violența lasă urme”

Publicat: 03 oct. 2022, 21:52 Autor: Camelia Vedete

Alina Eremia, agresată fizic de „iubit”. Alina Eremia a postat o fotografie în mediul online, iar fanii au reacționat imediat. Artista apară cu ochiul vânăt și plină de urme de violență fizică.

Alina Eremia a scos o melodie după o lungă perioadă de repaus vocal. Clipul acestei piese este de-a dreptul șocant și vine la pachet cu un mesaj. Versurile piesei spun o poveste în care, cu siguranță, majoritate dintre noi ne regăsim. Luptă între ceea ce simțim și proiecțiile altora vis-a-vis de noi care nu fac altceva decât să ne descurajeze.

Alina Eremia, agresată fizic de „iubit”

Cei doi protagoniști ai videoclipului sunt chiar Alina Eremia și Oscar, prezenți într-un ring de box. Ei portretizează ideea de luptă și de semnele pe care le pot lăsa pe noi proiecțiile altora vis-a-vis de noi.

„Am cântat despre iubire și despre toate felurile de a iubi și a fi iubit, despre toate fațetele ei, dar de multe ori nesiguranțele și frica îmbracă haina iubirii. Atunci când sentimentele întunecă rațiunea, lucrurile încep să degenereze. Tot ascultând demo-ul după sesiune și auzind tot mai des povești care m-au cutremurat, am vrut să expun și partea bolnăvicioasă a relațiilor, pentru că este realitatea în care trăim.

Potrivit celor mai recente date ale Agenției pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene, în medie una din trei femei din UE a fost victima violenței fizice sau exprimări ale violenței domestice, care de cele mai multe ori sunt trecute cu vederea inclusiv de către victime. Rănile se vindecă. Cicatricile rămân. Violența lasă urme”, a declarat Alina Eremia, conform infomusic.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

Cum vrea Alina Eremia să se îmbogățească

Cântăreața și-a propus și rotunjească veniturile! Alina Eremia este primul artist din România care intră în Metaverse și își transformă câinele într-un NFT!

Artista a acceptat propunerea de a-și transforma animalul de companie într-o operă de artă digitală unică – NFT. Începând din 1 aprilie, King va fi într-o colecție exclusivistă creată de artiști, antreprenori și dezvoltatori din New York și Paris.

Alina Eremia și-a transformat câinele într-o operă de artă digitală unică

Când am aflat de proiect a venit foarte natural ideea să-l transform pe King în NFT, primul meu NFT. Urmăream de ceva timp piața de crypto și cochetam cu ideea de NFT, așa că a fost sincronizarea perfectă. Este o colecție limitată, de 5555 de NFT-uri, iar o parte din încasări vor fi donate către adăposturi de căței”, a spus Alina Eremia.

Publicat: 03 oct. 2022, 21:52 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă