O drag qeen a făcut spectacol pe scena Vocea României! Tudor Chirilă, singurul antrenor care nu a fost convins de vocea concurentului

Publicat: 10 sept. 2022, 00:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

O drag qeen a făcut spectacol pe scena Vocea României în această seară!

O drag qeen a făcut spectacol pe scena Vocea României! Sezonul 10 Vocea României a început în această seară, iar printre concurenții care au întors scaune și au trecut în următoarea etapă se regăsește și Ricardo Gabor (Ruby Diamante, nume de scenă), un tânăr de 23 de ani, nascut în Bistrița care trăiește în Spania.

O drag qeen a făcut spectacol la Vocea României: „Când mi-am pus peruca, a fost o senzație foarte mișto”

Ricardo a cântat piesa Yo Viviré (I Will Survive), îmbrăcat, spectaculos, ca o draq queen.

„Am început să fac drag queen de la 17 ani când mi-am pus peruca și a fost o senzație foarte mișto, pentru că poți să joci în două lumi diferite: este lumea lui Ricardo și este lumea lui Ruby Diamante. Tot ce nu poate să facă Ricardo, face Rubi. Ricardo este un copil foarte timid, nu are încredere în el. Rubi nu are rușine, este o fată puternică, care mănâncă lumea dacă e nevoie și merge tot înainte”, a povestit Ricardo (Ruby).

Singurul antrenor care nu a fost convins de vocea concurentului să apese butonul pentru a se întoarce, a fost Tudor Chirilă. Însa, la final, Tudor a ținut să precizeze:

Tudor Chirilă: „Faptul că tu ești în 2022 la Vocea României, venind din Spania, cu look-ul ăsta și cu orice fel de orientare sexuală ai avea tu, este extraordinar”

„Faptul că tu ești în 2022 la Vocea României, venind din Spania, cu look-ul ăsta și cu orice fel de orientare sexuală ai avea tu, este extraordinar, pentru că noi suntem o țară intolerantă, noi suntem o țară cu un model cultural care are mari prejudecăți vis-a-vis de minoritățile sexuale.

Și indiferent dacă tu ai fi straight sau orice altceva, apariția ta duce cu gândul la asta și mie mi se pare foarte important ca tu să fii aici cât mai mult pentru a aduce un pic de normalitate și a vedea că oamenii nu trebuie discriminați pe niciun fel de criteriu – de la cel sexual până la etnic și așa mai departe.”

 

Publicat: 10 sept. 2022, 00:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă