După ce a slăbit 65 de kilograne, Bianca Rus își caută sufletul pereche: ”Mă văd mămică. Vreau să am copii, vreau să am soț!”

Publicat: 30 iun. 2022, 13:16 Autor: Dora Bazavan Vedete

Bianca Rus se pregătește de vacanță! Frumoasa vedetă va pleca într-un sejur prelungit, se pare, în Grecia, împreună cu mai multe prietene, așa că CIAO.RO a prins-o la fix! Și am aflat astfel de ce este Bianca Rus singură și…neliniștită! Cu cine își dorește artista copii și de ce nu și-a găsit încă jumătatea? Avem toate declarațiile momentului!

Bianca, ce vară fierbinte te așteaptă?

Vara aceasta plec în vacanță în Grecia! E bine că  m-ați prins acum pentru că nu mai știu când mă întorc! De obicei când mă  duc în vacanță, îmi iau biletul pentru o săptămână dar  efectiv atâta de tare îmi place să stau la soare, la apă, la bronz, la shopping, la tot ce înseamnă asta, și îmi plac țările străine încât trebuie să mai stau o săptămână, încă două săptămâni, încă trei săptămâni, poate se mai leagă și vreun spectacol pe acolo…

Cu cine pleacă Bianca Rus în vacanță?

Nu te aud, că e muzica tare (râde)! Cu prietenele!

Deci o să fie o vacanță între fete, cum ar veni!

Normal! Fetele cochetele! Ne strângem toate și plecăm în vacanță!

Dar de ce așa, doar cu fetele? Nu e mai drăguț cu un iubit, așa, pe romantism?

O, draga mea, sunt singură! Și e foarte bine așa! În sfârșit am și eu un moment de relax în viața mea și nu mă bâzâie nimeni la cap și mi-e bine!

Bianca Rus nu a avut noroc în dragoste până acum

De ce ești singură? Nu ai găsit încă bărbatul care să te împlinească sau să  îți fie ție bine cu el? Sau ce fel de bărbat ar trebui să stea lângă tine ca să  te împlinească din toate punctele de vedere? Ce calități să aibă?

Da! Este o întrebare de care fug tot timpul! Bărbatul care îmi place mie… nu a fost să fie între noi doi! Odată cu vârsta am devenit mai pretențioasă și am hotărât  că nu este ok pentru mine! Dar asta nu înseamnă că nu o să îmi găsesc pe altcineva!

Te vezi mămică la un moment dat? Ai renunța la viața asta frumoasă pe care o ai pentru un copil?

Da! Mă văd mămică. Vreau să am copii, vreau să am soț! Dar toate la timpul potrivit. Că degeaba încerc eu să forțez anumite chestii, când e, atunci se întâmplă!

Meniul tău de vară cum arată?

Subiectul meu preferat! Să vorbim de mâncărică… Mâncăm puțin, ne bucurăm foarte mult de apă plată, fructe, cireșe, vișine, afine, căpșunele… de toate! Excludem! Nu ne gândim la paste și alte „sofisticături”, că nu sunt foarte bune. Prevenim cu apă plată, cu fructe și legumele. Și, cateodată, puțină cărniță … dar câteodată. Pentru că dacă devine un obicei, pe lângă cărnița aia, poate adăugăm și un cartof prăjit. Și atunci nu e bine, că e bombă calorică, deci mă mențin!

”Nu sunt în cea mai bună formă”

Deci vara nu faci excese, nu?

Niciodată nu fac excese. Dar acum, mai ales în sezonul ăsta, trebuie neapărat să am grijă să fiu cum îmi place mie, fit!

Ești în cea mai bună formă a ta acum?

Nu sunt în cea mai bună formă, pentru că nu am avut timp să frecventez sala de câte ori mi-am dorit eu. Dar nu e niciun bai, pentru că din toamnă încep iar. Am un proiect la sală.

La câte kilograme vrei să ajungi vara asta? Cum te simți tu bine? Ai vreo limită anume?

Nu, eu am deja de doi-trei ani vreo 50 și ceva de kilograme și mă păstrez așa. Dar pielea se mai lasă și de aceea mai fac puțin sport când îmi permite timpul. Eu sunt cu plecările. Tot timpul trebuie să plec undeva, pentru că mă plictisesc foarte tare într-un loc. Și atunci abandonez sala, iar când mă întorc o reiau… și tot așa!

După Grecia mai urmează vreo vacanță într-o altă țară exotică?

Nu știu! Dacă îmi place foarte mult în Grecia, mă întorc la toamnă. Grecii sunt frumoși, muzică e bună, adică ce să îmi doresc mai mult?

 

Publicat: 30 iun. 2022, 13:16 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă