Cum arată mama Giuliei Anghelescu! Ce mesaj i-a transmis artista de ziua de naștere: „Tot ceea ce sunt azi…”

Publicat: 09 mai 2022, 20:49 Autor: Camelia Vedete

Este motiv de sărbătoare în familia Giuliei Anghelescu! Mama ei își serbează astăzi ziua de naștere, motiv pentru care artista i-a scris un mesaj de-a dreptul emoționant. Ba mai mult decât atât, a postat și o fotogafie de colecție cu ea.

Cum arată mama Giuliei Anghelescu. Giulia Anghelescu radiază de fericire astăzi, asta fiindcă mama sa este sărbătorită. Artista a postat și o fotografie de colecție împreună cu cea care i-a dat viață.

Mama Giuliei Anghelescu este sărbătorita zilei

Într-adevăr, mama Giuliei Anghelescu este sărbătorita zilei! Astfel că fiica ei nu a putut să lase acest moment să treacă pe lângă ea fără a scrie o urare cât se poate de specială și emoționantă.

Giulia Anghelescu a postat recent o fotografie cu mama sa, așa cum rar a mai fost văzută. Alături de poza de colecție, i-a scris un mesaj emoționant.

„La mulți ani, mami! Să fi sănătoasă, fericită, iubită și mereu cu zâmbetul pe buze. Tot ceea ce sunt azi ți se datorează ție. Îți mulțumesc. Te iubesc enorm”, este mesajul postat de Giulia Anghelescu alături de poza rară cu mama sa.

Cum arată mama Giuliei Anghelescu

Giulia Anghelescu este destul de activă în mediul online și zilnic împărtășește cu cei dragi diferite momente din viața sa. Însă, cu toate acestea, a fost reținută în legătură cu fotografiile legate de mama sa.

Prin urmare, azi, când fanii au văzut fotografia rară cu mama ei nu au putut să nu lase o reacție și un gând bunau lăsat sute de reacții. Totodată le-au și complimentat, fiind mai degrabă ca două surori, nu mamă-fiică.

Publicat: 09 mai 2022, 20:49 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă