Oana Roman, vești triste despre mama ei, internată în spital: ”Nu-și mai poate folosi mâna”

Publicat: 30 dec. 2021, 11:33 Autor: Maria Apostol Vedete

Crăciunul a fost trist pentru Oana Roman, din cauza veștilor pe care le-a primit despre mama ei, care se află internată într-un spital. Din păcate, Mioara Roman a suferit o paralizie la una dintre mâini.

Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate de ceva vreme și are nevoie de asistență medicală în permanență. Cu durere în suflet, Fiica lui Petre Roman a vorbit despre momentele prin care trece mama ei.

Soția fostului prim-ministru al României se află internată într-o clinică privată și urmează diverse proceduri și tratamente.

„Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile având în vedere starea ei de sănătate.(…) Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire, de monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele.(…)  Timp de 10 zile în fiecare lună face un tratament cu perfuzii. Trebuie să facă kinetoterapie în fiecare zi pentru că are o pareză la o mână pe care nu și-o mai poate folosi deloc.

Și pentru că nu-și mai poate folosi deloc mâna trebuie să fie ajutată, practic în toate activitățile pe care le face.(…) Acolo este o persoană care zilnic îi face aceste proceduri, gimnastică, masaj, kineto, perfuzii, medicamentație și tot ce îi trebuie. (…)  Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut așa cum trebuie și de aceea ea este acolo”, a spus Oana Roman pe Instagram.

”I-au găsit ceva suspect la tomograf”

Mioara Roman suferă de Parkinson și a avut tot felul de probleme de sănătate în ultima vreme.

Mama e în spital! M-am speriat, i s-au umflat picioarele. Doctorii au suspectat-o de insuficiență cardiacă. Anul acesta facem sărbătorile fără mama. Am internat-o la un spital privat. Nu i-au pus încă diagnosticul. Miercuri (15 decembrie) o să se hotărască ce fac cu ea. I-au găsit ceva suspect la tomograf!”, a declarat Oana Roman.

Publicat: 30 dec. 2021, 11:33 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă