Ionică din ”Liceenii” este de nerecunoscut! Și-a schimbat radical stilul de viață

Publicat: 16 oct. 2022, 09:29 Autor: Camelia Vedete

Mihai Constantin, devenit celebru pentru rolul lui Ionică din ”Liceenii”, a descoperit o modalitate prin care uită de stresul cotidian. Tenisul pare să fie aceasta și, indiferent de anotimp, îl ține în priză! 

„Sportul alb” pare să fie activitatea preferată a actorilor celebri! La fel ca în cazul lui Horațiu Mălăele, și în viața lui Mihai Constantin tenisul pare să fie una dintre principalele metode de a se elibera de problemele de zi cu zi. În urmă cu câteva zile, paparazzii l-au surprins pe nepotul lui „Isoscel” în plină acțiune.

Mihai Constantin este extrem de pasionat de acest sport. Și, ori de câte ori pășește pe suprafața terenului, are grijă să-și lase problemele și să se concentreze la maximum. Altfel nici n-are avea, probabil, șanse să câștige meci după meci. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Timpul și-a pus amprenta asupra actorului, este vizibil îmbătrânit și cu greu ai recunoaște că este același bărbat care l-a interpretat pe Ionică din ”Liceenii”.

A moștenit averea Tamarei Buciuceanu

Mihai Constantin este singurul nepot al regretatei actrițe Tamara Buciuceanu, care s-a stins din viață pe 15 octombrie 2019, la Spitalul Elias din Capitală. Celebra artistă nu a avut copii cu soțul ei, medicul anestezist Alexandru Botez, iar Mihai a fost unicul său moștenitor.

Apropiați ai actriței au mărturisit că unul dintre marile regrete ale Tamarei Buciuceanu a fost faptul că nu a devenit mamă. Tocmai din acest motiv, ea era foarte apropiată de nepotul său, alături de care a jucat și în Liceenii.

Publicat: 16 oct. 2022, 09:29 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă