Prima reacție a Laurei Dincă, după ce s-a aflat că Boureanu are o amantă! Am aflat motivul real al despărțirii

Publicat: 31 aug. 2021, 16:19 Autor: Dora Bazavan Vedete

Prima reacție a Laurei Dincă, după ce s-a aflat că Boureanu are o amantă. După aproape 7 ani de relație, celebrul cuplu și-a spus adio. Nu se mai înțelegeau deloc, iar certurile erau la ordinea zilei. În peisaj a apărut recent și un al treilea personaj: amanta! 

Laura Dincă și Cristian Boureanu s-au despărțit în urmă cu aproape trei luni, chiar înainte de nuntă. CIAO.RO a obținut detalii incitante despre motivele acestei rupturi.

Așadar, am aflat că fostul politician ar fi încercat să facă tot posibilul pentru o împăcare. Și-ar fi rugat logodnica să-i mai ofere o șansă, însă ea a refuzat categoric. Cu toate astea, sursele noastre susțin că relația dintre cei doi ar fi rămas una de prietenie.

Prima reacție a Laurei Dincă, după ce s-a aflat că Boureanu are o amantă

Vorbesc zilnic, iar Laura le spune prietenelor ei că îi este recunoscătoare lui Cristian Boureanu pentru tot. ”Este cel mai bine așa! Au rămas în business-uri împreună și a ajutat-o foarte mult. Iar dacă alții își împart copiii, ei își împart cățeii”, au declarat surse din anturajul celor doi. Au trei căței pe care i-au crescut împreună încă de la începutul relației lor.

Dup ce au ieșit la iveală dezvăluirile despre o presupusă amantă a lui Boureanu,  fosta lui iubită și cea care urma să ii devină soție, ar fi spus în cercul ei de prieteni că atât Boureanu cât și ea sunt liberi să facă ce vor și să se afișeze cu cine vor. Se pare că Laura crede că fostul ei partener de viață o așteaptă pe ea să facă primul pas și să se afișeze în compania unui alt bărbat.

Ea le-a mărturisit apropiaților că a suferit destul și consideră că de-acum încolo nu mai interesează pe nimeni ce face ea cu viața ei, sau dacă fostul iubit se cuplează cu altcineva. De altfel, nici pe ea nu o interesează dacă Cristian Boureanu este sau nu implicat acum într-o altă relație sau urmează să aibă pe altcineva. Se pare că și relațiile pe care le avea cu fiica acestuia au dăunat cumva cuplului lor.

Cu ce avere a rămas Laura Dincă

Laura Dincă așteaptă acum să se închidă definitiv rana despărțirii, pentru că a suferit mult, și să se mute în apartamentul în care și l-a cumpărat după separarea de Cristian Boureanu, dar și să fie surprinsă de ce urmează să i se întâmple și să trăiască din punct de vedere personal.

Surse din anturajul Laurei Dincă au declarat că aceasta este încrezătoare în viitor și vrea să uite perioadele grele prin care a trecut alături de Cristian Boureanu.

Publicat: 31 aug. 2021, 16:19 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă