Giulia, dezvăluiri despre stările de anxietate prin care a trecut: ”Vlad a fost întotdeauna…”

Publicat: 10 aug. 2021, 10:07 Autor: Maria Apostol Vedete
Giulia, dezvăluiri despre stările de anxietate prin care a trecut: ”Vlad a fost întotdeauna...”

Giulia și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ 15 ani și de atunci sunt de nedespărțit. Problemele cu care s-au confruntat de-a lungul anilor nu le-au șubrezit relația, ba din contră, au reșit să devină și mai uniți. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, artista a dezvăluit cât de mult contează siguranța pe care Vlad Huidu i-o oferă, chiar și în momentele pline de anxietate. 

Artista a dat mereu dovadă de sinceritate când a venit vorba despre problemele cu care s-a confruntat atât în viața profesională, cât și în cea personală. Acum, mai mult ca niciodată, Giulia a vorbit deschis despre stările prin care a trecut în ultimii doi ani. Pandemia și-a pus amprenta asupra psihicului ei iar stările de anxietate au fost mult mai prezente decât în trecut. Din fericire, artista are noroc cu soțul ei, Vlad, care reușește să-i ofere siguranța de care are nevoie pentru a lupta cu aceste perioade mai puțin plăcute.

Foarte multă lume mă întreabă în ultima perioadă care este secretul căsniciei noastre. Eu sunt depărere că dacă există înțelegere și dacă înveți să iubești persoana cu care ai ales să-ți petreci tot restul vieții, cu tot cu defecte și calități, acolo e secretul. Cu cât există mai multă înțelegere, cu atât e mai bine”, a declarat Giulia.

Citiți mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Publicat: 10 aug. 2021, 10:07 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă