Cine este soțul Loredanei Groza. Care este secretul unei căsnicii de peste 20 de ani

Publicat: 03 mart. 2021, 13:43 Autor: Elena Vedete

Loredana Groza este fără îndoială una dintre cele mai apreciate voci din România. Frumoasa artistă are o carieră de invidiat, o fiică superbă și un soț care o iubește și care îi este alături de peste 20 de ani. 

Loredana este căsătorită încă din anul 1998 cu Andrei Boncea. Cei doi și-au unit destinele chiar de ziua  de naștere a artistei, pe 10 iunie. Puțini știu că unul dintrte nașii de cunununie ai Loredanei a fost chiar Florin Călinescu, acesta fiind prieten vechi cu Andrei.

Cine este Andrei Boncea

Andrei Boncea este producător de film, însă, soțul Loredanei se ferește cît poate de lumina reflectoarelor.”De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri”a dezvăluit Loredana.

Andrei Boncea se poate mândri cu un palmares bogat de producţii cinematografice de succes. „Supravieţuitorul’, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor’ şi „Garcea şi oltenii’. Mai mult decât atât, Andrei Boncea a participat, în calitate de producător, la numeroase producţii internaţionale realizate în România. Printre acestea se numără: „Amen’, în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever’, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani’ în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël’, în regia lui Christian Carion, nominalizat la Oscar pentru film străin în 2006.

Secretul unei căsnicii fericite

Loredana Groza a declarat că cel mai important este ca partenerul să nu fie gelos. Încrederea este încă un aspect important într-o relație. În plus, cântăreața a explicat că atât ea cât și soțul său lucrează în showbiz, astfel își înțeleg mult mai bine problemele, discută și rezolvă imediat.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a declarat Loredana pentru viva.ro.

Elena, fiica Loredanei, la fel de discretă ca și tatăl ei

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată. Poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar, în general, sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei în urmă cu ceva timp.

Elena nu preferă să se afișeze foarte mult în public, ci preferă mai mult să aibă o viață departe de lumina reflectoarelor. Elena Boncea a studiat la un liceu privat din Capitală, acolo unde cursurile au avut predare în limba engleză.

 

Sursa foto: Facebook Andrei Boncea, Arhiva Ciao

Publicat: 03 mart. 2021, 13:43 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă