Cum arată fiica Loredanei Groza. Elena seamănă izbitor cu mama sa!

Publicat: 17 Feb. 2021, 15:28 Vedete

Loredana și fiica sa, Elena, par surori, în ciuda faptului că Elena Boncea are 22 de ani, iar Loredana a ajuns la 50. Frumoasa brunetă pare a fi copia fidelă a Loredanei.

Elena nu a moștenit vocea mamei sale, însă compune melodii încă de când era mică, asfel că este producător muzical la un cunoscut post de radio.

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată. Poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar, în general, sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei în urmă cu ceva timp.

Elena nu preferă să se afișeze foarte mult în public, ci preferă mai mult să aibă o viață departe de lumina reflectoarelor. Elena Boncea a studiat la un liceu privat din Capitală, acolo unde cursurile au avut predare în limba engleză.

Frmusețea, o moștenire de familie

Se pare că frumusețea este o moștenire în familia Loredanei. Și mama cântăreței a îmbrătrânit frumos, iar trăsăturile frumoase încă se văd pe chipul ei. Cât despre relația mamă-fiică, și ea a fost transmisă de la o generație la alta.

„Mama este foarte prezentă în viața mea. Este o femeie foarte activă, care continuă să predea ca învățătoare, este foarte conectată la tot ce e nou. În continuare are emoții pentru mine, înainte de spectacole, în continuare are grijă să-mi retușeze cu o atingere plină de dragoste un detaliu al vestimentației. E emoționant pentru mine și îi sunt recunoscătoare pentru tot ce a făcut atât pentru mine, cât și pentru fratele meu, Cristi”, spunea Loredana, intr-un interviu acordat revistei Viva, cu ceva timp în urmă.

Cine este iubitul Elenei Boncea 

Despre Elena se știe că este o fată discretă. Cu toate acestea, presa a aflat de relația ei cu Jean Gavril. Cei doi sunt împreună din vara lui 2018. Din dragoste pentru partenerul său, celebru pentru lansarrea piesei ”Oh, Ramona!”, Elena i-a compus o poezie. „Unde e iubirea ce mi-ai promis, s-a pierdut undeva pe la tine între tocuri? / M-am săturat, dar cât să te cerţi / Gustă-ţi cuvintele înainte să arunci cu săgeţi / Cât de naiv, să te iubesc / Cu un clipit din gene îmi schimbi întregul univers / Fericirea, fericirea mea n-a fost nicicând mai tristă, iubire / Nici adevărul, adevărul tău n-a fost nicicând prea sincer / Aşa că spune-mi te rog! Unde-i iubirea ce mi-ai promis / S-a pierdut undeva pe la tine între tocuri? / Şi fericirea de care mi-ai zis / Mi-ai spart sufletul în o mie de cioburi”, relatează playtech.ro.

 Părinții Elenei Boncea s-au căsătorit în 1998

Loredana s-a căsătorit în anul 1998 cu Andrei Boncea. Chiar în același an, cântăreața a născut și fetiță. Chiar dacă din punct de vedere artistic, Loredana a fost mereu deschisă cu fanii ei, când a fost vorba despre viața sa personală, cântăreața a preferat să rămână discretă.

Andrei Boncea este un producător român de film. Acesta se poate mândri că are în palmares producţii cinematografice de succes precum „Supravieţuitorul’, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor” şi „Garcea şi oltenii’.

Andrei Boncea a participat, în calitate de producător, la numeroase producții internaționale realizate în România. Printre acestea se numără: „Amen”, în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever”, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani” în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël”, în regia lui Christian Carion, nominalizat la Oscar pentru film străin în 2006, conform libertatea.ro.

În plus, el a produs filme românești precum „Furia” și „California Dreamin”, în regia lui Cristian Nemescu, precum și seriale de televiziune pentru canalele românești Pro TV și Acasă TV.

Sursa foto: Elena Boncea Instagram, Loredana Faceboo

Publicat: 17 Feb. 2021, 15:28 Vedete
Pe aceeași temă