EXCLUSIV! Laura Gruia, fosta soție a lui Mihai ex- Akcent, super sexy în Maldive! Blondina are o siluetă de invidiat! Cu cine a plecat în vacanță

Publicat: 25 ian. 2021, 13:48 Autor: G. M. Vedete

Laura Gruia, fosta soție a lui Mihai ex- Akcent, super sexy în Maldive! Blondina se află de câteva zile într-o vacanță de vis!

Mihai Gruia ex-Akcent și Laura au divorțat în urmă cu mai bine de 2 ani, când au decis să o ia pe drumuri separate. Vestea a fost un șoc pentru fanii celor doi, dar și pentru apropiați, asta pentru că păreau o familie fericită, mai ales când a venit pe lume fetița lor, Natalia. La scurt timp, cei doi au și adoptat o fetiță, pe Ana. Iată că, deși pozau în familia fericită, între cei doi lucrurile nu păreau atât de roz. Au decis că divorțează și s-au separat, micuțele rămânând în grija mamei.

Laura Gruia, super sexy pe plajă, în Maldive

De la divorțul de acum mai bine de 2 ani și până în prezent, Laura Gruia nu s-a afișat la brațul vreunui bărbat pe care să-l prezinte drept iubit. Ce-i drept însă, blondina preferă să fie discretă și să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor.

Laura pare că a întinerit după divorț. Blondina are o siluetă de invidiat și i-a înnebunit pe internauți cu postările ei în care își pune în evidență talia de viespe. De câteva zile, fosta soția a artistului se află într-o vacanță de fițe, în Maldive, unde se relaxează, stă la soare, la plajă, se bălăcește și își încarcă bateriile. Laura a postat câteva imagini senzaționale, cu ea, pe plajă, îmbrăcată într-un costum de baie întreg, care-i punea în evidență silueta sexy.

Surse din antuajul ei spun că blondina n-ar fi plecat singură în Maldive, ci cu un grup de persoane printre care s-ar afla și mama ei.

Foto: Arhiva ciao.ro/ Facebook Laura Gruia

Publicat: 25 ian. 2021, 13:48 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă