Confesiuni la TV! Delia, marea iubire a unui artist! ”O duceam acasă în fiecare zi, pe jos, șapte kilometri, până în fața blocului”

Publicat: 01 dec. 2020, 12:48 Autor: Andreea Voicu Vedete

A venit să facă roast la ”iUmor”, dar s-a lăsat cu… destăinuiri de viață! Ciupi de la Mandinga a recunoscut public că a plăcut-o în secret pe Delia, unul dintre cei trei jurați ai emisiunii.

Unul dintre invitații speciali ai emisiunii ”iUmor” a fost chiar Ciupi, artistul de la Mandinga. Prin roastul pe care l-a făcut pentru jurați, cel mai mult a făcut referire la Delia, marea lui dragoste din adolescență. Cei doi sunt amici încă de atunci, chiar dacă dragostea nu a fost împărtășită mutual. Spre deliciul tuturor, telespectatorii au avut ocazia să afle mai multe detalii din copilăria Deliei.

”Șapte ani am fost colegi la școală. Șapte ani în care am fost îndrăgostit de ea, arăta extraordinar. O duceam acasă în fiecare zi, pe jos, șapte kilometri, până în fața blocului. Dar niciodată ea nu a sunat să vadă dacă am ajuns și eu bine acasă. Și în fiecare zi o ridicam pe umeri să culeagă corcodușe verzi”, a spus Ciupi.

”Nu mă așteptam să vină aici. El era un fel de ”încasator”, mereu dădeam vina pe el la școală, pentru că mi se părea că lui i sa tolerează mai multe. Acum este un toboșar bun și are și un copil”, a dezvăluit și Delia.

Ce meserie ar fi avut Delia, dacă nu se făcea cântăreață

În condițiile în care a început să cânte chiar din perioada în care era încă la liceu, Delia nu a avut nicio altă meserie în afară de muzică. Totuși, aceasta a dezvăluit ce i-ar fi plăcut să facă în cazul în care nu ar fi avut șansa de a-și urma visul.

”Poate că aş fi fost dansatoare. Nu știu. Cursul vieţii m-ar fi dus altfel și nu se ştie ce se întâmpla”, a recunoscut artista.

Muzica nu este însă singura ocupație a vedetei. Încă din 2012, aceasta a început colaborarea cu Antena 1. Atunci a acceptat provocarea de a face parte din juriul emisiunii ”X Factor”. După 4 ani, în 2016, Delia a mai făcut un pas în televiziune. A devenit unul dintre jurații emisiunii ”iUmor”, difuzată tot de Antena 1. Mihai Bendeac și Cheloo sunt colegii cu care colaborează la această producție.

Sursă foto: Capturi video Youtube ”iUmor”

Publicat: 01 dec. 2020, 12:48 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă