Ce a făcut Lino Golden după ce s-a operat la bust! Artistul este în culmea fericirii

Publicat: 18 oct. 2020, 10:07 Autor: G. M. Vedete

Lino Golden, în culmea fericirii, după operație! Imediat după ce a suferit intervenția chirurgicală la bust, artistul s-a pus pe sărbătorit!

Lino Golden, petrecere după operație

Lino Golden a suferit, zilele trecute, o intervenție estetică la nivelul bustului, mai exact la pectorali. Artistul și-a dorit să scape de excesul de piele rămas în urma dietei drastice pe care a urmat-o. El a reușit să slăbească 30 de kilograme în doar 3 luni, în urmă cu aproximativ 2 ani, iar din cauza faptului că a topit kilogramele într-un timp prea scurt, s-a pricopsit cu exces de piele în anumite zone.

Zilele trecute, Lino s-a pozat și s-a filmat la o clinică din Capitală înainte, dar și după operație.

Lino Golden: „S-a râs de mine când eram gras. Am avut nevoie de această operație

 “Am trecut prin multe lucruri ca să ajung aici. S-a râs de mine când eram gras, am slăbit 30 de kilograme, am rămas cu exces de piele pentru că am slăbit prea repede, așa că am avut nevoie de această operație pentru mine, în primul rând. Nu vă lăsați afectați de oamenii care vă judecă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru ambiție și doctorului Florin Juravle pentru munca lui. #DacaVreiPoti”, a scris Lino, după operație.

Nici bine nu s-a externat, că artistul a și organizat o petrecere alături de câțiva prieteni, în zona Pipera din Capitală, pentru a-și sărbători ziua de naștere… externarea în urma intervenției pe care și-a dorit-o de mult și care a fost un real succes, dar si…. Împăcarea cu iubita Andra Ghinea!

Da, conform unor surse din anturajul lui Lino Golden, acesta și iubita lui, Andra, s-ar fi împăcat și formează din nou un cuplu. Lino și Andra au fost certați, despărțiți, putem spune, dar s-au împăcat recent. De ziua lui, Lino a fost înconjurat de câțiva prieteni, dar si de Andra. Pe toată perioada petrecerii au stat unul lângă celălalt, au fost extrem de apropiați. Probabil, împăcarea cu iubita a fost cel mai frumos cadou pentru el. Cei care n-au putut să-i fie alături, i-au transmis urări și mesaje de “La mulți ani!”. El se reface în această perioadă, după operație, nu are voie să facă efort, deși îi este foarte dor să facă sport. În curând va merge la primul consult de după operație, însă sport cu siguranță nu va face o perioadă mai lungă de timp”, susțin surse din anturajul lui Lino Golden.

 Lino Golden și iubita s-au împăcat

Recent, Lino și iubita Andra Ghinea s-ar fi despărțit, după cum s-a scris în presă. Cei doi nu au făcut declarații pe marginea acestui subiect, însă pe paginile de socializare ”semnele” lăsate îndrumau cu gândul că cei doi nu ar mai forma un cuplu. Lino Golden a șters toate imaginile cu iubita lui, Andra, și unde mai pui că nici la follow nu se mai aveau! Pe de altă parte, Andra păstrase imaginile cu artistul pe platformele de social media. Probabil cei doi au avut o mică ceartă, însă acum se pare că lucrurile dintre ei sunt din nou roz, conform surselor din anturajul artistului. Lino și Andra formează un cuplu de mai bine de doi ani.

Cine este Lino Golden?

Lino Golden este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. Deşi are sute de mii de fani, puţini sunt cei care ştiu care este numele real al cântăreţului. Lino Golden este un tânăr de 22 ani, care s-a născut la Brașov, dar trăiește în București. De la vârsta de 16 ani, acesta locuiește cu Alex Velea și cu Antonia, după ce aceştia l-au „adoptat” şi l-au ajutat să îşi urmeze visul.

Ei bine, Lino Golden este de fapt Radu Cârstea. Traseul lui muzical a început pe când acesta avea doar 6 ani, după ce a descoperit violoncelul, apoi pianul, iar ulterior a descoperit că e pasionat de compus versuri de rap. Radu Cârstea a devenit celebru după ce a fost descoperit de către Alex Velea, iar împreună au pus bazele unei case de producție.

 

Publicat: 18 oct. 2020, 10:07 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă