S-a crezut zmeu și a făcut fente pe traseu! Lino Golden și-a riscat permisul de conducere ca să ajungă mai repede la ora de fitness

Publicat: 27 Feb. 2021, 23:25 Vedete

Lino Golden a depășit o coloană de mașini pe linia de tramvai, recent, într-o intersecție din Capitală! Artistul părea destul de grăbit, căci n-a avut răbdare să stea în coloana formată la semaforul din intersecție.

Unde se grăbea Lino Golden de a depășit coloana de mașini pe linia de tramvai?

Acesta a ieșit practic din rând și a “urcat” pe linia de tramvai, încălecând șinele, reușind astfel să depășească întreaga coloană de autoturisme și să ajungă în fața tuturor șoferilor. Mai mult, la un moment dat, acesta s-a dus puțin și pe contrasens pentru a depăși un alt autoturism care mergea în fața vehiculului său, pe linia de tramvai.

Artistul se grăbea, se pare, să ajungă la sala de fitness, după cum reiese din imagini. Lino Golden și-a parcat mașina aproape de intrarea în sală. Acesta era îmbrăcat sport, am putea spune, cu pantaloni scurți și hanorac, iar în spate avea un ghiozdan cu haine de schimb probabil.

Lino Golden a slăbit 30 de kilograme și și-a făcut operație estetică la bust

Lino Golden a suferit, în octombrie, o intervenție estetică la nivelul bustului, mai exact la pectorali. Artistul și-a dorit să scape de excesul de piele rămas în urma dietei drastice pe care a urmat-o. El a reușit să slăbească 30 de kilograme în doar 3 luni, în urmă cu aproximativ 2 ani, iar din cauza faptului că a topit kilogramele într-un timp prea scurt, s-a pricopsit cu exces de piele în anumite zone.

“Am trecut prin multe lucruri ca să ajung aici. S-a râs de mine când eram gras, am slăbit 30 de kilograme, am rămas cu exces de piele pentru că am slăbit prea repede, așa că am avut nevoie de această operație pentru mine, în primul rând. Nu vă lăsați afectați de oamenii care vă judecă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru ambiție și doctorului Florin Juravle pentru munca lui. #DacaVreiPoti”, a scris Lino, imediat după operație.

Acum tânărul are mai multă grijă de aspectul său, are un regim alimentar echilibrat, iar la sală merge frecvent.

 

Publicat: 27 Feb. 2021, 23:25 Vedete
Pe aceeași temă