Lino Golden se pregătește de operație! Ce intervenție estetică își face artistul

Publicat: 30 Sep. 2020, 09:44 Vedete

Lino Golden, pe numele său real, Radu Cârstea, în vârstă de 22 de ani, se pregătește de operație! Artistul care a cunoscut celebritatea încă din adolescență, a dezvăluit, într-un story pe care l-a postat recent pe contul său de Instagram, că îi este teamă de anestezia totală, asta pentru că, până la această vârstă nu a mai făcut nicio intervenție chirurgicală care să implice o astfel de anestezie.

Ce intervenție estetică își face Lino Golden?

Lino, ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea, s-a filmat într-o clinică unde probabil mersese la consult sau să discute cu medicul chirurg despre intervenția pe care urmează să o facă. În filmările realizate în mașină, în drum spre medic, probabil, dar și în clinică, artistul spune că se pregătește de operație și că este destul de speriat de anestezia totală, fără să dezvăluie exact ce intervenție chirurgicală urmează să-și facă. Fanii și-au dat seama însă, se pare, că este vorba despre o operație estetică, asta pentru că la clinică, Lino Golden l-a vizitat pe Dr. Florin Juravle, chirurg estetician renumit, prin mână căruia au trecut multe nume sonore din showbiz.

Lino Golden a slăbit peste 30 de kilograme

Lino Golden a reușit să slăbească peste 30 de kilograme într-un timp record – 3 luni. Cel care l-a motivat și l-a sprijit a fost nimeni altul decât Alex Velea, cel care l-a și descoperit pe Lino. Velea l-a ajutat pe Lino Golden să se lanseze în muzică, și nu numai, acesta motivându-l să-și schimbe stilul de viață și aspectul. Tânărul cântărea 100 de kilograme, și, cu dietă și sport, și atent supravegheat de Alex Velea, a reușit să topească peste 30 de kilograme în 3 luni.

Lino Golden, ajutat de Alex Velea

Despre cât de mult l-a ajutat pe Velea, care a devenit și mentorul său, Lino Golden a povestit pe canalul lui de YouTube, în urmă cu aproape 3 ani. Tot acolo, acesta a dezvăluit că iubitul Antoniei i-ar fi spus că nu-l mai ajută pe plan muzical dacă mai mănâncă pe ascuns și nu se ține de cura de slăbire. Lino a fost extrem de ascultător și iată, a reușit să facă furori nu doar cu nouă siluetă, ci și cu piese de top.

Pentru că a slăbit atât de mult într-un timp destul de scurt, ne face să credem că tânărul a apelat la estetician poate pentru a-și înlătura excesul de piele, cu care se pricopsesc majoritatea persoanelor care topesc kilogramele în tip record. Sau poate, cine știe, Lino are vreun complex despre care nu a vorbit până acum și dorește să scape de el cu ajutorul specialiștilor în estetică.

Cert este că ce intervenție estetică își face Lino Golden nu știm nici noi, și nici fanii lui, însă probabil că tânărul urmează să dezvăluie și acest secret.

 

 

Publicat: 30 Sep. 2020, 09:44 Vedete
Pe aceeași temă