VIDEO. Rusoaica Diana pozează demențial! Fana lui Juventus suspină în tăcere după Cristiano Ronaldo

Publicat: 04 aug. 2020, 13:21 Autor: Andreea Voicu Vedete

Diana Bako este unul dintre modelele care frâng  inimile bărbaților în două! Rusoaica arată perfect, însă cu toate astea nu poate ajunge la inima bărbatului de care ea este îndrăgostită: Cristiano Ronaldo!

Rusoaica Diana Bako, care se mândrește cu un titlu de ”Playmate” în Playboy Rusia, are o constituție atletică, o ”armonie” a corpului. Ea a participat la competiții internaționale de fitness la care a și câștigat. Unul dintre titluri l-a obținut chiar în Ungaria. De asemenea, Diana Bako este fană Juventus și chiar suspină în tăcere după celebrul Cristiano Ronaldo. Pe rețelele de socializare, Diana are peste 140.000 de urmăritori, iar imaginile pe care le postează sunt parcă ”rupte din rai”. Pozează super sexy, în costume de baie sau chiar și în articole vestimentare sumare în care își arată posteriorul și bustul generos pe care bruneta îl deține.

Unde mai pui că nici fotografiile în care apar mașini scumpe și produsele de lux, vestimentare nu lipsesc de pe profilul brunetei. Se pare că nici operațiile estetice nu lipsesc din viața ei, căci bruneta are o talie subțirică, sâni imenși și buze injectate cu acid hialuronic. Diana primește foarte multe mesaje din partea bărbaților!

Cristiano Ronaldo, vizită fulger la spitalul unde e internată mama sa

Potrivit cotidianului Diario de Noticias din Madeira, internaţionalul portughez a făcut o „vizită fulger” pe această insulă, înainte de a se întoarce la Torino pentru a disputa manşa secundă a semifinalelor Cupei Italiei, între Juventus şi AC Milan, amânată între timp de autorităţile torineze, din cauza epidemiei de coronavirus.

Mama sa, Dolores Aveiro, în vârstă de 65 ani, a fost spitalizată după un AVC, în zorii zilei  la Funchal. Presa lusitană scrie că mama lui Ronaldo era conştientă şi într-o stare considerată stabilă. Dolores Aveiro şi celebrul său fiu, care şi-a pierdut tatăl în urmă cu 15 ani, sunt foarte apropiaţi.

Publicat: 04 aug. 2020, 13:21 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă