EXCLUSIV| Viviana și-a revenit după moartea lui Cornel Galeș! Ce face și cum arată acum blonda!

Publicat: 29 iul. 2020, 09:22 Autor: G. M. Vedete

Viviana și-a revenit după moartea lui Cornel Galeș! Blondina are din nou zâmbetul pe buze, se plimbă în toată Europa și, mai mult, și-a schimbat și look-ul!

Viviana, femeia care i-a fost alături lui Cornel Galeș în ultima perioadă din viață după ce marea lui dragoste, Ileana Ciuculete, s-a stins, și-a revenit, se pare, după pierderea impresarului.

Cornel Galeș a murit la finele anului trecut, într-un accident de mașina în Spania, și a fost adus în țară și înmormântat pe banii Vivianei, la locul de veci pe care-l avea el, la Cimitirul Străulești, unde este îngropată și regretata artistă Ileana Ciuculete.

 Viviana zâmbește la 7 luni de la moartea lui Cornel Galeș

Ei bine, iată că la 7 luni de când acesta a trecut în neființă, Viviana pare să-și fi revenit! Ea este extrem de activă pe paginile de socializare unde își ține la curent prietenii virtuali cu toate locațiile pe care le vizitează, pe unde se plimbă. În imagini, Viviana apare cu zâmbetul pe buze, ba mai mult, recent și-a schimbat look-ul – și-a împletit tot părul codițe, în așa fel încât, dacă-și pune și ochelari de soare pe nas, e greu de recunoscut. Pare că și stilul vestimentar l-a schimbat puțin, acum, afacerista poartă haine mai îndrăznețe!

 Mormântul lui Cornel Galeș este plin de flori

Chiar dacă zâmbește din nou, se pare că pe Galeș nu l-a uitat. La cimitir, locul lui de veci este extrem de bine îngrijit, e plin de flori, marmura e curată, iar lumânările ard mai mereu. Viviana, împreună cu nașa lui Galeș, Doina Belu, merg de câte ori pot la mormânt ca să-l îngrijească, iar atunci când nu ajung, se ocupă femeile din cimitir care sunt plătite de cele două pentru a îngriji locurile de veci ale lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete.

 

Publicat: 29 iul. 2020, 09:22 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă