Întâlnire secretă în cimitir! Ce au pus la cale nașa lui Cornel Galeș și Viviana

Publicat: 13 Feb. 2020, 21:31 Vedete

Nașa lui Cornel Galeș, Doina Belu, și Viviana, femeia cu care regretatul a avut o relație, se înțeleg de minune acum, deși la înmormântare și-au aruncat cuvinte dure.

Nașa lui Cornel Galeș, Doina Belu, și Viviana îl plâng pe Cornel Galeș zilnic, iar în fiecare duminică, la cimitir, împreună. Săptămânal, cele două femei merg la locul lui de veci ca să aprindă lumânări, să pună flori și să tămâieze. Și da, merg împreună!

Femeile au ajuns la sentimente mai bune, după ce între ele a avut loc un scandal monstru la înmormântare, din cauza unor neînțelegeri privind tradițiile.

La priveghi, cele două nu și-au vorbit, la fel cum s-a întâmplat și la ceremonia de înmormântare. Scandalul a fost atât de mare încât la masa de după înmormântare, ce a avut loc la un restaurant, nașa lui Galeș nici măcar nu a participat din cauza supărării pe Viviana.

La scurt timp după înmormântare, cele două au reluat legătura și acum au devenit parcă mai apropiate ca niciodată! Săptămânal, femeile merg la cimitir, iar acum urmează să stabilească detaliile pentru pomana de 3 luni.

 „Îi facem pomană de 3 luni lui, și de 3 ani Ilenei Ciuculete”

 “Am fost la cimitir, sigur, în fiecare duminică merg cu Viviana. Vine ea și mă ia cu mașina. Am lăsat acolo tămâia și recipientul de tămâie, eu tămâiez la Ileana, ea la Cornel, aprindem lumânări și ducem flori. Dar ei, să știți, că au lumină mereu la morminte pentru că doamna care se ocupă de locurile de veci are grijă să le țină aprinse lumânările și să pună flori proaspete. Noi ținem legătura în permanență cu ea și când mergem la cimitir achitam ceea ce este necesar. Acum ne vom pregăti pentru pomana de 3 luni. Cel mai probabil o vom face în martie și vom face 2 pentru că și Ileana s-a stins în martie. Se fac 3 ani de când s-a dus Ileana Ciuculete. Facem 2 pomeni, în același timp. Îi facem pomană de 3 luni lui, și de 3 ani Ilenei Ciuculete. Dacă va fi post atunci, vom face pachete de post, dacă alegem o zi în care este dezlegare la pește, ar fi și mai bine, ca să punem la pachete și preparate din pește. Detaliile le vom discuta mai aproape, după ce se întoarce și ea din Israel”, a declarat Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș, pentru CIAO.ro.

 Galeș a fost înmormântat lângă Ileana Ciuculete

Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui grav accident rutier, produs în apropiere de Valencia, pe 30 noiembrie. Bărbatul trăia în Spania de câteva luni bune. De aducerea trupului în țară, dar și de tot ce a însemnat înmormântarea lui s-a ocupat fosta iubită, Viviana, cea care a suportat și cheltuielile.

Cornel Galeș și Viviana se despărțiseră cu câteva luni înainte că acesta să moară. Viviana, împreună cu nașa Doina Belu, i-au respectat însă dorința lui Galeș și l-au înmormântat lângă marea lui iubire, Ileana Ciuculete, în Cimitirul Străulești 2, acolo unde Cornel avea deja locul de veci pregătit.

 

Publicat: 13 Feb. 2020, 21:31 Vedete
Pe aceeași temă