Emily Burghelea a demisionat de la ”Acces Direct”: ”Am fost pusă să ascund lucruri”

Publicat: 16 iun. 2020, 09:17 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa Emily Burghelea a demisionat de la emisiunea ”Acces Direct”, chiar ieri, când a răbufnit la televizor.

Blondina a început ieri, spre finalul emisiunii, să plângă, spunând că nu i se pare deloc corect faptul că trebuie să ascundă că Veronica Stegaru, alias ”Vulpița”, este agresată de către soțul ei. Asistenta din emisiunea pe care o prezintă Mirela Vaida a început să plângă, iar operatorii au încheiat emisiunea cu câteva secunde mai repede, înainte să apuce să mulțumească partenerilor. După ce Emily a plecat de la muncă, a făcut un live pe Instagram, plânsă, cu machiajul întinat pe față, prin care le explică oamenilor ce se întâmplă.

”Ultima poza facuta in acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum sa accept ce se intampla! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umana ca o femeie sa ne spuna ca este agresata si noi sa fim obligati sa ne facem ca ploua doar de dragul artei. Eu nu pot sa fac asta. Am zis in direct asta si imi asum! Chiar daca voi fi data in judecata. Imi pare rau dar nu pot sa tac. A fost o experienta frumoasa pana la un punct cand lucrurile au inceput sa degenereze. Atat am avut de zis… La revedere! (…) Ca sa lamuresc pe toata lumea de ca am plecat, am filmat un clip si l-am pus pe youtube. Ma doare capul extrem de tare. Ma voi pune la somn…”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Publicat: 16 iun. 2020, 09:17 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă