Demisie şoc la Antena 1! Prezentatoarea de la Observator 19 a încheiat colaborarea cu postul TV: „Nu mă mai regăseam în acest proiect”

Publicat: 20 oct. 2023, 15:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete

O altă demisie zguduie trustul Intact! Prezentatoarea de la Observator 19 a decis recent să încheie colaborarea cu postul Antena 1. În cadrul unui interviu a dezvăluit care au fost motivele.

După plecarea celor trei bucătari de la Chefi la cuţite, o altă demisie s-a produs în interorul postului Antena 1. Jurnalista Irina Ursu cea care a prezentat Observatorul de Weekend de la ora 19.00 în ultimul an şi jumătate şi-a anunţat retragerea de la pupitrul ştirilor. Weekendul trecut a fost ultimul pentru Irina Ursu pe micile ecrane.

„Ce pot să confirm e că, da, e decizia mea de a înceta colaborarea cu ei. Au fost mai multe motive care au contribuit la asta, şi de natură personală şi profesională. Nu sunt omul care să plece cu scandal de pe nicăieri. Momentan, am mai multe proiecte despre care o să vorbesc în momentul când simt că este cazul”, a spus prezentatoarea TV pentru Pagina de Media.

Irina Ursu şi-a dat demisia de la Antena 1

Irina Ursu: „Nu am reuşit să ies din haina veche şi să o îmbrac uniforma nouă”

Irina Ursu a vrut să îşi justifice decizia şi în faţa celor care au fost alături de ea în tot acest timp. Astfel, pe reţelele de socializare a transmis un mesaj. Cuvintele fostei prezentatoare TV nu au reuşit să ajungă la foarte multe persoane şi asta pentru că tânăra a şters după numai câteva minute postarea.

„Am decis să încetez colaborarea cu Antena 1. Not all stories are love stories. Mi-am motivat alegerea fix aşa: „Nu mă mai regăsesc în acest proiect. Deloc. Cine mă cunoaşte, ştie că sunt un om ambiţios, care nu se dă bătut şi care, cu cuvinte potrivite, poate face şi învăţa orice. Şi cu toate acestea am renunţat, pentru că nu am reuşit să ies din haina veche şi să o îmbrac uniforma nouă.

Cred că această meserie este despre energie. În faţa dumneavoastră, suntem energie. Am considerat că dacă nu mai simţi bucurie când vii în faţa oamenilor, mai bine te retragi, pentru că voi, cei care ne priviţi, meritaţi la TV oameni care să fie conectaţi 100% şi să emane acea bucurie a comunicării prin toţi porii.

Sunt recunoscătoare totuşi pentru toate experienţele pe care le-am trăit aici, pentru că, la finalul zilei, toate sunt o lecţie. Este o satisfacţie uriaşă pentru mine că orice mi-am propus în viaţă a ieşit! Ei vor spune că e noroc. Eu ştiu că a fost multă, multă muncă”, a scris jurnalista în postarea sa de pe Facebook.

Ce va face în continuare Irina Ursu

Se pare că jurnalista este împăcată cu decizia pe care a luat-o. De asemenea, a mărturisit că nu va dispărea definitiv din spaţiul public, din contră, este implicată în mai multe proiecte despre care va vorbi la momentul potrivit.

„Momentan, am mai multe proiecte despre care o să vorbesc în momentul când simt că este cazul”, a mai spus jurnalista pentru sursa citată anterior.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 20 oct. 2023, 15:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă