Cum a fost surprins președintele Portugaliei la cumpărături! Imaginea a devenit virală

Publicat: 20 mai 2020, 10:49 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Un om simplu cu bun simț – asta am putea observa în imaginea cu Președintele Portugaliei care a devenit imediat virală pe rețelele de socializare.

Marcel Rebelo de Sousa, Președintele Portugaliei, a mers la cumpărături îmbrăcat într-o bluză cu mâneci lungi și o epreche de pantaloni scurți turcoaz, stând cu mâinile la spate și păstrând distanța socială față de celelalte persoane. Evident, Președintele era echipat și cu o mască de protecție.

Bărbatul a mers la hipermarketul din Cascais pentru a face cumpărături, în orașul în care locuiește. Încă de la începutul lunii martie, Marcel Rebelo de Sousa a luat decizia de a intra în izolare, iar evenimentele la care trebuia să meargă au fost anulate, chiar după ce a fost confirmat primul caz de infectare cu coronavirus la o școală, potrivit Digi24.

https://www.instagram.com/p/CAS5lj5Ar4l/

Donald Trump a aflat cine a ”fabricat” coronavirusul! Președintele american contrazice serviciile secrete

Donald Trump a aflat cine a ”fabricat” coronavirusul! Contrazice serviciile secrete! Preşedintele Donald Trump s-a declarat joi convins că noul coronavirus ar fi avut originea într-un laborator de virusologie chinezesc, dar a refuzat să prezinte dovezi, crescând astfel nivelul tensiunilor în relaţia cu Beijingul pe subiectul originii bolii COVID-19, relatează Agerpres.

Întrebat dacă a văzut dovezi care să îi confere un „grad ridicat de convingere” că virusul provine de la Institutul de Virusologie din Wuhan, preşedintele american a răspuns hotărât:

„Da, am văzut”, a spus Trump, refuzând însă să ofere detalii. „Nu vă pot spune asta. Nu am voie să vă spun asta”.

Institutul de Virusologie din Wuhan, susţinut de statul chinez, a respins acuzaţiile, iar mai mulţi oficiali americani au apreciat ca redusă probabilitatea veridicităţii acestor acuzaţii. Cei mai mulţi experţi cred că virusul îşi are originea într-o piaţă din Wuhan în care se vând animale sălbatice şi a trecut de la animale la oameni.

Trump declarase anterior că administraţia sa încearcă să stabilească dacă noul coronavirus provine din laboratorul din Wuhan, în urma unor informaţii apărute în media potrivit cărora acesta ar fi fost creat artificial în laborator sau ar fi scăpat dintr-un laborator.

Publicat: 20 mai 2020, 10:49 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă