Ștefan Stan va deveni tătic! Soția lui, Simona, este însărcinată în trei luni

Publicat: 19 mai 2020, 11:57 Autor: Elena Vedete
Ștefan Stan va deveni tătic! Soția lui, Simona, este însărcinată în trei luni

Ștefan Stan va deveni tatic! Bucurie mare în familia primului câștigător de la Vocea României! Soția lui Ștefan Stan este însărcinată! 

Marele anunț a fost făcut de Ștefan Stan și Simona în direct, la o emisiune de televiziune. Simona este însărcinată în trei luni și este extrem de fericită.

„Fiind cu piciorul în gips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie”, a spus soția lui Ștefan Stan, potrivit wowbiz.ro.

Artistul s-a declarat și el fericit la culme de veste, mărturisind că a rămas uimit când a văzut-o pe Simona plângând, în baie, cu testul de sarcină în mână.

„Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă. I-am luat test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Poate să fie orice, fetiță să fie. Ar trebui să aibă două nume”, a Ștefan.

Ștefan Stan s-a căsătorit anul trecut

Ștefan Stan și soția sa s-au căsătorit anul trecut, în luna noimebrie, la numai o lună de la decesul mamei sale.

Ștefan Alexandru Stan s-a născut în București. Din cauza dificultăților financiare, Stan a fost nevoit să muncească începând de la șaisprezece ani în construcții, iar mai apoi într-o fabrică de aparate de aer condiționat.

Plecat fiind în SUA pentru a munci, Stan a cântat la îndemnul prietenilor în diverse cafenele și baruri, iar în 2011 s-a înscris la preselecțiile emisiunii-concurs Vocea României, unde l-a avut ca mentor pe Smiley.

Pe parcursul competiției interpretul s-a făcut remarcat prin intermediul glasului său „baritonal, aspru și ușor gutural”, iar la data de 26 decembrie a fost desemnat marele câștigător al emisiunii. În urma victoriei Stan a primit suma de 100.000 de euro și un contract de management cu Universal Music Romania.

 

Publicat: 19 mai 2020, 11:57 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă