Ministrul Marcel Vela spune ce se întâmplă cu declarația, după 15 mai

Publicat: 09 mai 2020, 11:05 Autor: Andreea Voicu News

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a spus la televizor, la Digi, ce se va întâmpla cu declarația, după data de 15 mai, când decretul pentru situația de urgență va expira.

Potrivit spuselor ministrului Marcel Vela, încă se discută acest lucru, dacă va mai fi nevoie de declarația pe propria răspundere sau nu, și care vor fi condițiile. Mai mult decât atât, amenzi se vor da în continuare, chiar dacă au fost declarate de CCR a fi ilegale, potrivit Gândul.ro.

„Încă discutăm dacă va mai fi nevoie de declarația pe proprie răspundere și în ce condiții. Se va putea părăsi localitatea în anumite condiții, care vor fi precizate în decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență”, a declarat acesta.

„Măsurile vor avea și sancțiuni, în baza legilor care sancționează nerespectarea măsurilor introduse de Comitetul pentru Situații de Urgență. Cei care protejează sănătatea oamenilor nu mai au instrumente coercitive”, a spus ministrul Marcel Vela.

Publicat: 09 mai 2020, 11:05 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă