Iubita lui Ronaldo a înnebunit internetul cu formele ei apetisante!

Publicat: 16 ian. 2020, 12:12 Autor: Andreea Voicu Vedete

Georgina Rodriguez este una dintre cele mai răsfățate iubite de fotbalist! Arată incredibil, după ce a apelat la operațiile estetice.

Încă din anul 2016, fosta vânzătoare Georgina Rodriguez și celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo formează un cuplu foarte frumos și vizat de toți! Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în Madrid. În anul 2018, cei doi au fost surprinși împreună la biserica Gran Madre di Dio din Torino, un loc unde vedetele merg, de obicei, să se căsătorească.

Cei doi au împreună o fetiță, pe Alan Martina, care s-a născut în noiembrie 2017. Fotbalistul îl mai are și pe Cristiano Jr., de 8 anișori, și alți doi gemeni născuți în 2017.

Totuși, Georgina a avut o evoluție spectaculoasă, în ciuda faptului că are o viață atât de încărcată. Tânăra și-a făcut operații estetice și chiar și-a pus și silicoane! Imaginile cu ea sunt demențiale, iar bărbații nu ezită nicio secundă să o admire. Imaginile de pe rețelele de socializare au peste un milion de aprecieri, având în vedere că Georgina are aproape 16 milioane de urmăritori.

Cristiano Ronaldo – fotbalist celebru, dar cu frica lui Dumnezeu

„Sunt catolic și mă duc la biserică în fiecare săptămână pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru tot ce-mi dă, pentru că are grijă de familia și prietenii mei. Merg la biserică în fiecare săptămână pentru că în Torino sunt multe biserici și ai de unde alege. Un fotograf m-a văzut și a crezut că urmează să mă căsătoresc. În viitor nu știu ce se va întâmpla, dar acum nu este în planurile mele”, a spus Ronaldo potrivit publicației italiene Gazzetta dello Sport.

Cristiano și Georgina au în plan să se căsătorească

Fotbalistul și fosta vânzătoare al unui magazin de produse de lux au în plan să se căsătorească.

„Căsătoria se află în planurile noastre, dar acum avem multe planuri interesante pentru viitor. Avem patru copii pe care trebuie să îi educăm și ne concentrăm foarte mult pe ei”, a răspuns Rodriguez.

Publicat: 16 ian. 2020, 12:12 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă