Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relaţia cu Dan Alexa: „A fost bărbat!”

Publicat: 23 dec. 2019, 14:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Incidentul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa a fost îndelung discutat de o lume întreagă. Deşi au existat o mulţime de speculaţii pe tema acestui subiect, Anamaria Prodan a declarat faptul că a conştientizat greşala pe care a făcut-o şi nu şi-a dorit să facă parte din acest scandal.

Gurile rele au declarat în repetate rânduri faptul că Dan Alexa a fost umilit de frumoasa impresară şi mai mult decât atât „i-ar fi îngropat cariera” antrenorului.

Anamaria Prodan este de altă părere şi spune că Dan Alexa „a fost bărbat”.

„Nu cred că gestul asupra lui Alexa i-a îngropat cariera. Pentru că o repet și o spun din nou pentru că toată lumea încă vorbește de situația asta… Alexa a fost bărbat! Dacă eu acum, la interviu, mă enervez pe tine că mi-ai zis ceva și-ți dau un pumn, ce faci? Mă iei la bătaie de față cu toată lumea p-aici?! Nu i-a picat bine și nu-i pica bine nimănui pe pământ, dar am conștientizat în nervii ăia că am greșit. Și mi-am cerut scuze… I-am mulțumit pentru reacția pe care a avut-o”, a mărturisit Anamaria Prodan, în cadrul unui interviu acordat celor de la Gazeta Sporturilor.

„Sunt femeie și am ceva în plus”

“Eu mă cert foarte tare când sunt atacată. Am o perversitate în mine sau o diplomație… Știu să aplanez. Eu împart lumea în două categorii: inteligenții și perverșii. În timp, știu să fac omul să vină după mine. Am momentele mele de slăbiciune, dar dacă sari calul prea tare, îți iau calul și mă sui peste tine. N-ai cum să depășești limita cu mine că te mănânc! Știu ce pot și cât pot. Sunt zece clase peste tot ce mișcă în fotbal! În primul rând, sunt femeie și am ceva în plus. Am o educație! Și dacă-i verifici pe toți, ei nu fac jumătate din ce am eu. Inteligență, șmecherie. Eu mă joc cu mintea lor.

Eu sunt omul care știe cât a greșit și unde. Am capacitatea să îmi cer iertare. Și mă simt foarte bine în momentele alea! Nu pot să țin o dușmănie în sufletul meu. Dar sunt unii pe care de ani buni nu-i mai bag în seamă”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru libertatea.ro.

Publicat: 23 dec. 2019, 14:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă