Scapa de tantari cu bicarbonat de sodiu! Solutia ieftina si naturala care alunga insectele daunatoare

Publicat: 23 iul. 2019, 15:44 Autor: madalina m. Life

Pune in aplicare o solutie naturala care alunga tantarii. Vara aceasta asigura-te ca scapi de aceste insecte in mod eficient.

Poti scapa de tantari cu bicarbonat de sodiu foarte rapid. Solutiile naturale, ieftine si care se pot prepara in casa nu trebuie neglijate. Mai ales in noptile de dupa zilele toride de vara, cand suntem invadati de tantari.

Solutia pe care ti-o propunem e una usor de pus in practica. Se prepara dupa o reteta simpla si nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a scapa eficient de tantari. Principalul ingredient de care vei avea nevoie estre bicarbonatul. Solutii ieftine de alungat tantarii

Scapa de tantari cu bicarbonat!

Scapa de tantari cu bicarbonat de sodiu

Odata cu zilele caniculare ne putem astepta si la nopti albe, din pricina tantarilor care isi fac aparitia. Piscaturile acestor insecte pot fi adesea periculoase pentru sanatate si lasa rani deschise asupra pielii persoanelor sensibile. Reteta este una simplu de preparat in casa si cel mai probabil deja ai toate ingredientele necesare, in camara sau bucatarie.

Daca avem de-a face cu zile in care temperaturile sunt foarte mari, ne putem astepta ca seara sa avem in casa o adevarata invazie de tantari. Si nu numai, pentru ca exista numeroase ganganii care se pot ascunde pe timpul zilei si de care e necesar sa tii cont. Umflatura care se misca pe chipul unei femei!

Cum se prepara solutia?

Iti propunem aceasta metoda naturala si cat se poate de eficienta, care te ajuta in lupta contra tantarilor. Este o solutie bazata pe bicarbonatul de sodiu, ce are si numeroase alte utilizari. Pentru aceasta reteta mai ai nevoie de o lingurita de ulei de masline, o lingurita de bicarbonat de sodiu, dar si 5 lunguri de otet de mere.

Aceste ingrediente trebuie amestecate foarte bine. Este de preferat sa folosesti un recipient mai vechi, in care sa fi avut deja o alta solutie contra tantarilor. Astfel e mai usor de aplicat direct pe piele, sau in zonele cu probleme din casa. Cele trei ingrediente active nu sunt deloc pe placul insectelor si se vor feri din a se mai apropia, noteaza playtech.ro.

Publicat: 23 iul. 2019, 15:44 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă