Cu ce albesti hainele cu tenta de gri, intr-un mod rapid. Metode simple si eficiente

Publicat: 15 Sep. 2018, 13:32 Life

Cu ce albesti hainele care capata o tenta de gri? Metodele sunt foarte simple.

Hainele cu tenta de gri reprezinta o problema pentru majoritatea femeilor. Desi ne-am dori ca articolele vestimentare sa reziste mai mult in fata probei timpului, din pacate, acestea se degradeaza.

Cu ce albesti hainele in mod eficient?

Insa, nu trebuie sa te ingrijorezi, pentru ca exista cateva solutii rapide. Daca te intrebi cu ce albesti hainele care au capata o nuanta nu tocmai estetica, in mod cert raspunsul te va uimi. De multe ori e nevoie doar de cateva ingrediente simple, pe care sa le pui in practica in orice momente.

Nu e nevoie de solutii de curatare foarte scumpe pentru rufe. Acestea nu fac tocmai o treaba atat de buna pe cat ne-am dori. Tesaturile albe ajung sa capete, in timp, o culoare gri cu o tenta murdara. Puteti alege sa inmuiati de trei ori aceste haine cu aspect invechit.

Cu ce albesti hainele cu tenta de gri

Pentru acest lucru e nevoie de 2 linguri de detergent de vase lichid si de o galeata cu apa. Dupa ce clatiti rufele albe, le poti inmuia intr-o solutie ce contine 2 linguri de amoniac, puse intr-o galeata cu apa. Ultima etapa este sa lasi hainele sa stea impreuna cu apa calda si 2 linguri de otet.

Aceasta metoda de albire a hainelor va lasa rufele curate si stralucitoare. Asigura-te, insa, ca le clatesti foarte bine, inainte de a le pune la uscat!

Cu ce albesti hainele cu aspect invechit?

La fel, o alta tehnica foarte buna este sa zdrobesti cateva pastile de aspirina. Pe cat de folositoare e in combaterea durerilor de cap, aspirina e buna si ca inalbitor pentru haine. Trebuie sa eviti insa pastilele de aspirina colorate, pentru a te asigura ca nu iti murdaresti mai tare rufele.

Cu ce albesti hainele cu tenta de gri

Dupa ce dizolvi 5 pastile de aspirina alba in apa, inmoaie hainele cu probleme in acea solutie. Tot ce mai trebuie sa faci dupa ce le-ai lasat sa stea asa este sa le pui in masina de spalat si sa le cureti normal.

Poate inca te intrebi cu ce albesti hainele cu aspect de gri, dar la fel de folositor este si bicarbonatul de sodiu, un ingredient regasit in orice bucatarie. Si daca amesteci 4 litri de apa cu o cana de bicarbonat de sodiu vei obtine rezultate uimitoare! In solutia care a rezultat poti pune rufele sa se inmoaie, fara niciun fel de problema. In urma acestui procedeu vei avea rufe albe si curate.

Publicat: 15 Sep. 2018, 13:32 Life
Pe aceeași temă