Nadia Comaneci s-a intalnit cu Arnold Schwarzenegger la sala in ziua in care ea sarbatorea 43 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii! VIDEO

Publicat: 17 iul. 2019, 09:47 Autor: D. C. Vedete

Terminatorul tragea de fiare in timp ce glumea alaturi de Nadia. Ambii fosti sportivi se cunosc de ani de zile si sunt buni prieteni.

Nadia Comaneci s-a intalnit cu Arnold Schwarzenegger la sala! Cele doua vedete cu greutate sunt buni prieteni si se cunosc de ani de zile, astfel „Terminatorul” a felicitat-o in ziua in care sarbatorea 10-le de la Montreal.

In clipul video il putem vedea pe fostul guvernator al Californiei facand exercitii pentru triceps si glumind alaturi de Nadia. Gimnasta a publicat pe contul ei de Twitter un filmulet care a strans cateva zeci de mii de vizualizari. In descrierea filmuletului, Nadia a scris ca aceasta intalnire este un mod inedit de a sarbatori 43 de ani de la primul 10 pe care l-a primit la Jocurile Olimpice de la Montreal.

Nadia Comaneci s-a intalnit cu Arnold Schwarzenegger la sala

„Asta este relaţia noastră, eu fac toată munca, iar ea primeşte laudele. Asta e problema, eu sunt din ce în ce mai bătrân, iar ea din ce în ce mai tânără”, spune Arnold Schwarzenegger, spre amuzamentul Nadiei Comăneci.

Nadia Comaneci are 57 de ani si inca arata superb dupa ani intregi de cariera iar prietenul ei, Arnold, se mentine si el foarte bine cu o multime de ore de sala in fiecare zi, la cei 71 de ani ai sai. Amandoi sunt exemple vii ca o viata de sportiv de performanta iti poate asigura o batranete frumoasa si sanatoasa.

Pe 18 iulie 2019 se împlinesc 43 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii, primit de Nadia Comăneci la Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976. Nadia a uimit atunci o lume întreagă. Pentru că afişajul electronic nu era programat să arate nota 10, pe ecran a apărut nota 1.00. Nadia Comăneci a obţinut, la acea ediţie a Jocurilor Olimpice, de şapte ori scorul perfect, câştigând trei medalii de aur (la individual compus, bârnă şi paralele), o medalie de argint (echipă compus) şi una de bronz (sol).

 

Publicat: 17 iul. 2019, 09:47 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă