FOTO! Ozana Barabancea a terminat de slabit iar acum s-a apucat de pozat sexy! A purtat o rochie mini in care era mai sexy ca niciodata!

Publicat: 05 iul. 2019, 11:53 Autor: D. C. News 3

Zilele trecute Ozana Barabancea a aparut in una dintre cele mai curajoase tinute de cand a slabit. O rochie foarte scurta care ii puneau in valoare picioarele tonifiate.

Ozana Barabancea a terminat de slabit iar acum s-a apucat de pozat sexy! Vedeta Antena 1, Ozana Barabancea a slabit mai bine de 60 de kilograme de la operatia de micsorare a stomacului iar acum arata super-sexy.

Vedeta se mandreste cu noul ei corp, ori de cate ori are ocazia. Dupa ce a dat toate kg jos, Ozana Barabancea a ajuns la o greutate de 72-73 de kg. In plus, vedeta a marturisit ce ritual a avut inainte de operatie. Ozana Barabancea sustine ca a mers la duhovnicul ei unde i-a spus ce plan are.

Ozana Barabancea a terminat de slabit iar acum s-a apucat de pozat sexy

Acesta i-a oferit binecuvantarea de a isi modifica trupul creat de Dumnezeu. Dupa mai multe interventii chirurgicale Ozana s-a oprit din slabit iar acum tot ce face este sa-si expuna corpul in poze sexy pe conturile ei de socializare.

Acum are 50 de ani iar in trecut avea 120 de kilograme, dar dupa operatiile suferite Ozana Barabancea a ajuns sa arate la fel de bine ca la 20 de ani. Si-a schimbat intreaga garderoba si de la rochii largi care o acopereau in totalitate a ajuns acum sa poarte tinute mult mai indraznete. Rochii mai scurte si decolteuri mai adanci iar acest stil o prinde de minune.

„Vreau să vedeți diferența. Ce poate să facă o operație de stomac, o operație de conturarea a corpului, lifting circular, nu vreau să mă laud, dar cred că pot fi un exemplu pentru cei din jurul meu. În viitorul apropiat o să fac și șpagatul. Acum cred că am o greutate de 72-73 de kilograme. Eu nu mai puteam din cauza genunchilor, mi-era dor de anii tinereții. Vreau să cred că sufletul meu a întinerit. Cred că în trecut eram prea ocupată și orgolioasă” a declarat Ozana intr-un interviu mai vechi despre interventiile suferite.

Publicat: 05 iul. 2019, 11:53 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă