Oana Zavoranu, fite de mii de euro in Mamaia! S-a cazat intr-un apartament de 1.500 de euro pe noapte si avea doar valize Louis Vuitton! VIDEO

Publicat: 18 iun. 2019, 11:32 Autor: D. C. News 3

Oana Zavoranu este mostenitoarea unei averi impresionante si nu ezita sa cheltuie multi bani si sa traiasca din plin viata buna pe care intotdeauna si-a dorit-o.

Oana Zavoranu, fite de mii de euro in Mamaia! 1.500 de euro pe cazare! Oana Zavoranu a luat o pauza de la filmarile serialului „Sacrificiul” si a mers alaturi de sotul ei la mare la Mamaia unde s-a cazat in cel mai scump hotel de pe litoralul romanesc.

Imediat ce a ajuns in fata hotelului Alex, sotul Oanei Zavoranu a inceput sa scoata din portbagaj valizele de lux care costau cateva mii de euro fiecare. Oana a tinut sa le prezinte la camera pe cele doua pise Louis Vuitton si sa ii spuna reporterului ca le-a si botezat si ca fiecare geamantan are propriul nume.

Oana Zavoranu, fite de mii de euro in Mamaia

Fitele de diva au continuat atunci cand a ajuns in apartamentul hotelului care costa pe noapte intre 1.000 si 1.500 de euro si se pare ca vedeta nu a fost foarte impresionata asa ca le-a cerut managerilor hotelului sa-i schimbe camera. Sotul ei insa, putin mai realist i-a amintit faptul ca de banii pe care i-au dat acolo pe o noapte de cazare ar fi putut lua un alt apartament de ultra lux.

Oana Zavoranu a pus printre bagaje si o sampanie de copii cu care urma sa sarbatoreasca alaturi de finii ei pe care ii va cununa: „De baut nu beau, de tras pe nas nu trag, e ce as putea io sa fac in cluburi? Eu pot doar sa dansez pe muzica de oameni normali.”

Discutiile despre litoralul romanesc au fost foarte scurte: „Eu nu am fost de 10 ani la mare aici la noi, pentru ca mie nu-mi place aici. Suntem intr-o mica vacanta de la filmari.”

Iar cand credeau ca s-a terminat interviul si camerele nu mai merg Oana a inceput un dialog cu sotul ei despre apartamentul pe care l-au primit:

Oana: „Imi cam cade tavanul in cap, sigur aia alba nu era mai frumoasa?”

Alex: „Ea e obisnuita cu d-alea extra mari. Puiu la banii astia luam un apartament de lux, luam 3 apartamente.”

Oana Zavoranu a tinut sa vorbeasca si despre intoarcerea ei in televiziune si cum decurg filmarile la serialul „Sacrificiul”: „Niciodata nu au existat disensiuni intre mine si colegii mei de platou. Nu existau cerinte de diva, nu aveam cum sa cer asa ceva. Noi filmam in niste conditii de te durea capul. Stateam intr-o rulota, faceam pipi pe unde apucam. In viata mea nu m-am certat cu colegii de platou. Cu Doria Popa nu prea interactionez ca „hatz” nu am nicio treaba cu el. Am avut secvente cu Damina Draghici care joca si el in serial.”

Publicat: 18 iun. 2019, 11:32 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă