PRO TV lanseaza o noua emisiune! „Shark Tank” este o emisiune de business facuta exact ca un „talent show”

Publicat: 14 mai 2019, 10:47 Autor: D. C. News 3
PRO TV lanseaza o noua emisiune! Shark Tank este o emisiune de business facuta exact ca un talent show

Emisiunea se va adresa in special oamenilor interesati de afaceri si publicului tanar de la orase.

PRO TV lanseaza o noua emisiune! „Shark Tank” va fi pentru antreprenori! Se pare ca PRO TV vrea sa ridice putin stacheta emisiunilor pe care la face si este dispus sa incerce un format international mult mai premium decat actualele productii.

Ceea ce pare a fi mai mult o emisiune de business, este in realitate un „Talent Show” pentru antreprenori. Din informațiile Paginademedia.ro, este vorba de o emisiune bazată pe un fomat internațional. „Shark Tank” sau in traducere „Acvariul cu rechini” este o emisiune in care cei care vor sa porneasca au afacere sau au nevoie de sustinere financiara si de expertiza unor profesionisti vin in fata unui juriu format din antreprenori si isi expun ideile. Aici antreprenorii decid daca investesc sau nu in ideea celui care o prezinta, daca produsul sau serviciul oferit reprezinta potential de business pentru ei.

PRO TV lanseaza o noua emisiune! „Shark Tank” va fi pentru antreprenori!

Daca va suna cunoscut acest format de emisiune este pentru ca chiar ar putea sa va fie familiar dat fiind ca in Romania el a fost deja facut pe TVR si s-a numit „Arena Leilor”. În emisiunea Shark Tank, un grup de potențial investitori – ei sunt „rechinii” – analizează propunerile unor antreprenori care sunt în căutare de investiții. Antreprenorul poate să plece din emisiune cu bani de la unul dintre investitori sau cu mâna goală.

Emisiunea face peste Ocean audiente inca foarte bune desi este deja la al 10-lea sezon si nu este tocmai un format care sa atraga publicul obisnuit care s-ar uita la televizor. Pro TV vizeaza astfel sa aiba inca o productie care sa-i atraga un rating cat mai mare pe targetul comercial.

Publicat: 14 mai 2019, 10:47 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă