Reteta de piept de pui in sos alb. Este absolut delicioasa

Publicat: 31 mart. 2019, 16:49 Autor: Simona Retete & Diete

Pieptul de pui este un preparat ideal, fiind foarte usor si extrem de nutritiv.

Daca v-ati saturat de retetele clasice cu piept de pui, noi va oferim o alternativa extrem de gustoasa si foarte usor de preparat.

Reteta de piept de pui in sos alb

Reteta de piept de pui in sos alb

Nu va trebuie multe ingrediente si nici nu o sa petreceti toata ziua in bucatarie, va promitem. Asa ca notati repede ingredientele si spor la gatit!

Ingrediente piept de pui in sos alb

  • 500 g piept pui dezosat
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa
  • 50 g mascarpone
  • 50 g branza cu mucegai
  • 100 g cascaval ras
  • 100 ml smantana lichida
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper alb macinat
  • 1 lingurita marar tocat

Mod de preparare piept de pui in sos alb

  • Se spala pieptul de pui, dupa care se usuca cu servetelele si se taie cuburi. In tigaie se pune untul, apoi bucatile de piept de pui, la foc mic.
  • Se adauga ceapa tocata fin, 50 de ml de apa si se fierb sub capac aproximativ 10 minute.
  • Branza cu mucegai se sfarama cu un cutit si se pune in oala, alaturi de mascarpone, cascavalul ras si smantana lichida.
  • Se condimenteaza cu sare si piper si se mai fierb inca cinci minute.
  • Ideal ar fi sa se serveasca cu marar proaspat tocat.

Pofta buna!

Sursa: clickpoftabuna.ro

Publicat: 31 mart. 2019, 16:49 Autor: Simona Retete & Diete
Pe aceeași temă
×