Filme de dragoste noi de vazut in cuplu, pentru o seara romantica, de neuitat! VIDEO

Publicat: 14 ian. 2019, 14:40 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Filme de dragoste noi de vazut in cuplu, pentru o seara romantica, de neuitat! VIDEO

Daca esti o fire romantica, avem cateva recomandari de filme pe care trebuie sa le vezi (asta daca nu ai facut-o deja, evident)!

Avem o serie de filme de dragoste noi, pelicule care au aparut pe piata in ultimul an. Cu ajutorul lor vei avea o seara romantica, in doi, sau in patru, daca va place sa va uitati la filme in cuplu. Hai sa lasam vorba deoparte si sa trecem la titluri! 😀

Filme de dragoste noi

A doua sansa 2018 – trailer VIDEO


Maya are 40 de ani si este blocată într-un loc de muncă prost plătit. Are frustrările visurilor neîmplinite. Lucreaza într-un magazin local, dar îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare. Când are șansa de a primi jobul viselor ei, ea profită la maxim de oportunitate.

S-a născut o stea 2018 – trailer VIDEO


Este povestea de dragoste dintre muzicianul Jackson Maine (Bradley) si tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga). Deşi nu mai spera să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat. Asta dupa ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează.

Asta-i viața 2018 – trailer VIDEO


Asta-i viaţa ni-i prezintă pe foştii colegi de şcoală Will (Oscar Isaac) şi Abby (Olivia Wilde) care se îndrăgostesc, se căsătoresc şi sunt gata să devină părinţii primului lor copil. Pe măsură ce se derulează povestirea, soarta îi va aduce într-un contact cu Dylan (Olivia Cooke), o tânără îndurerată care încearcă să-şi rezolve problemele, cu Irwin (Mandy Patinkin), care îşi creşte nepoata într-o lume periculoasă, cu dl Saccione (Antonio Banderas), un moşier prosper din Spania, cu administratorul acestuia, Javier (Sergio Peris- Mencheta) şi familia acestuia, Isabelle (Laia Costa) şi Rodrigo (Alex Monner).

Coborâm la prima 2018 – trailer VIDEO


Un metrou se blochează între stații în dimineața de după incendiul din clubul Colectiv. Fiecare în drumul său, călătorii sunt împreună și incep să interactioneze. Suntem străini până când ceva ne aduce împreună. Dacă ne deschidem, observăm ca avem ce împărtăși cu cei din jurul nostru. La finalul călătoriei, la urmatoarea stație, fiecare iese modificat, în felul său. Suntem unii lângă alții în lume, așa cum suntem și într-un vagon de metrou.

Cu drag, Simon 2018 – trailer VIDEO


E o poveste despre călătoria de a te găsi și de a te îndrăgosti. Pentru Simon Spier, un adolescent de 17 ani, este puțin mai complicat: este homosexual și încă nu știe identitatea colegului anonim de care s-a îndrăgostit online. Unul din e-mail-urile lui ajunge pe mâini greșite, iar Simon începe să fie șantajat: trebuie să-l ajute pe „clovnul” clasei să iasă cu fata pe care o place sau homosexualitatea lui Simon va fi dezvăluită.

Supravieţuind pe mare 2018 – trailer VIDEO


Navigatori împătimiți, Tami Oldham și Richard Sharp, nu și-au imaginat că vor ajunge în mijlocul unuia dintre cele mai catastrofale uragane din istorie. După trecerea furtunei, Tami se trezește într-o barcă serios avariată, lângă partenerul ei grav rănit. Fără nicio cale de ajutor, tânăra trebuie să găsească puterea și hotărârea de a căuta soluții de salvare pentru ea și iubit.

Câteva conversații despre o fată foarte înaltă 2018 – trailer VIDEO


O fostă în comun, un album de fotografii, câteva conversații online, o cafea și o vizită. Două fete contruiesc din bucăți începutul unei povești de dragoste. Dar pe măsură ce se apropie trebuie să înfrunte lucrurile care le despart.

Sub soarele nopții 2018 – trailer VIDEO


Midnight Sun este povestea lui Katie, o tânără de 17 ani obligată să stea închisă în casă încă de mică din cauza unei boli rare. Nu poate intra in contact direct cu soarele sub nicio forma. Soarta intervine atunci când fata îl cunoaşte pe Charlie, cu care trăieşte o frumoasă dragoste de vară.

Amnezie cu surprize 2018 – trailer VIDEO


Overboard se concentrează asupra lui Leonardo (EUGENIO DERBEZ), un seducător egoist și răsfățat, ce face parte din cea mai bogată familie din Mexic și asupra lui Kate (ANNA FARIS), o mamă singură cu 3 copii ai ei. Kate e angajată pe luxosul iaht al lui Leonardo. La un moment dat, e concediată pe nedrept de acesta, care refuză și să-i plătească ce îi datorează. La scurt timp, Leonardo cade peste bord în și se trezește a doua zi pe mal, suferind de cea mai acută formă de amnezie. Kate apare la spital și, ca să i-o plătească, îl convinge pe Leonardo că e soțul ei și îl pune la muncă-pentru prima oară în viața lui.

Zi după zi 2018 – trailer VIDEO


Este povestea lui Rhiannon, o adolescentă de 16 ani care se îndrăgostește de o entitate misterioasă, pe nume „A”, care ocupă involuntar în fiecare zi corpul unui alt adolescent. Rhiannon și A se străduiesc să se regăsească în fiecare zi. Cu cât cei doi se îndrăgostesc mai tare unul de celălalt, cu atât mai mult consecințele acestei iubiri apasă mai tare asupra lor.

Cincizeci de umbre descătușate 2018 – trailer VIDEO


Jamie Dornan și Dakota Johnson se reîntorc în rolurile lui Christian Grey și Anastasia Steele în Cincizeci de umbre descătușate, cel de-al treilea capitol al seriei bazate pe fenomenul best-seller „Fifty Shades”. Noul capitol continuă poveștile din blockbusterele din 2015 și 2017, care au cumulat la încasări globale aproape 950 de milioane de dolari, și se va lansa la cinema în februarie 2018.

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society 2018 – trailer VIDEO


Al Doilea Război Mondial s-a încheiat, iar Juliet Ashton, o tânără scriitoare, decide să scrie o carte despre experiența din timpul războiului a locuitorilor insulei Guernsey. Rezultatul va fi o legătură neașteptată între ea și localnici.

Forever My Girl 2018 – trailer VIDEO


Liam Page este un bărbat care și-a părăsit mireasa în fața altarului, în favoarea faimei și averii. Liam și-a construit o carieră frumoasă și a devenit un superstar al muzicii country. Dar nu a uitat-o niciodată pe Josie. Când se întoarce în mod neașteptat în orașul său natal, Liam se confruntă brusc cu consecințele a tot ce a lăsat în urmă. Oare cum va gestiona Liam toate provocările?

The Kissing Booth 2018 – trailer VIDEO


Elle Evans, o adolescentă frumoasă care nu a avut parte de experiența primului sărut, decide să participe la cabina cu săruturi din cadrul Carnavalului de Primăvară al liceului, ea îl sărută pe Noah, dragostea ei secretă. Scânteile zboară, dar există o mică problemă: Noah se întâmplă să fie fratele celui mai bun prieten al ei, Lee, și acest lucru este total în afara limitelor stabilite, conform pactului lor de prietenie. Elle dezvoltă o poveste de dragoste secretă cu Noah, o poveste care îi testează prietenia cu Lee.

To All the Boys I’ve Loved Before 2018 – trailer VIDEO

Juliet, Naked 2018 – trailer VIDEO


Filmul urmărește viața lui Annie și povestea ei de dragoste cu Tucker Crowe, un muzician apus. Annie este blocată într-o relație de lungă durată cu Duncan, un fan obsedat de rockerul enigmatic Tucker Crowe. Tucker Crowe este un star rock american care a lansat un celebru album pe nume „Juliet”, înainte de a dispărea la jumătatea drumului. Oare ce se va intampla?!

Irreplaceable You 2018 – trailer VIDEO


Abbie și Sam se cunosc din copilărie. Au fost cei mai buni prieteni, acum sunt iubiți și urmează să se căsătorească. Viața lor este dată peste cap după ce Abbie primește un diagnostic teribil: cancer. Abbie începe să caute o nouă iubita pentru Sam, care să aibă grijă de el. După ce Abbie se împrietenește cu trei pacienți la fel ca ea, decide să profite din plin de fiecare clipă care i-a rămas din viata.

Sursa: cinemagia.ro

Publicat: 14 ian. 2019, 14:40 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă