Vladimir Gaitan declaratie socanta! „Simt ca sfarsitul imi este aproape”! Boala lui a fost activata de explozia de la Cernobal! Cat de mult a slabit!

Publicat: 07 ian. 2019, 10:36 Autor: D. C. News 3

Problema de sanatate i-a fost diagnosticata acum multi ani si se pare ca Vladimir nu prea mai poate duce boala pe picioare.

La cei aproape 72 de ani ai sai Vladimir Gaintan nu mai este deloc actorul pe care il stiam cu totii. Batranetea l-a marcat si spune ca nu mai are mult de trait. Maestrul a fost diagnosticat în urmă cu mai bine de 30 de ani cu o formă de cancer al sângelui, iar de atunci fiecare zi trăită a fost o luptă câştigată. Pe 2 februarie, actorul va împlini 72 de ani.

Actorul de teatru a facut istorie pe scena teatrului dar generatiei mai tinere i-a devenit cunoscut dupa rolurile pe care le-a avut in teleovelele de succes precum „Inima de Tigan”, „Regina” sau „Cu un pas inainte”. Astazi actorul este vizibil slabit si lipsit de puteri.

Desi 72 de ani nu este o varsta foarte inaintata, maestrul are dificultati in a sta foarte mult in picioare, se deplaseaza greu si oboseste foarte repede.

„Simt că sfârşitul îmi e aproape, de aceea nu vreau să ratez aniversarea teatrului, un eveniment de o asemenea anvergură. Iubesc acest teatru şi am fost ani de zile pe scena lui. Mă bucur că aici joacă şi fiica mea. Când am debutat a fost angajat şi un pompier, care la o primă repetiţie s-a urcat pe scenă şi i-a luat ţigara din gură unui coleg. A fost imediat dat afară că a îndrăznit aşa ceva. Mă bucur că am jucat ani de zile în piese importante pe scena teatrului şi că nu am fost uitat”, a povestit maestrul.

„O doamnă doctor a fost foarte intrigată de roşeaţa nefirească a feţei mele şi m-a invitat să fac nişte analize. Aveam 40 de ani atunci. Eram un bărbat în putere. Policitemia vera (aşa se numeşte boala) a fost declanşată de radiaţiile de la Cernobîl sau de o disfuncţie provocată de acestea. Măduva spinării produce mai multe globule roşii decât albe, iar sângele este foarte gros şi pericolul unui accident vascular e iminent. Medicaţia trebuie să-l fluidizeze cât mai mult ca să nu ajung acolo.

A fost îngrozitor, dar până la urmă m-am resemnat cu ideea şi am încercat să supravieţuiesc. Doctorii îmi mai dădeau doar zece ani, iar eu am fost un obraznic şi m-am încăpăţânat să trăiesc. Această boală mi-a interzis orice mişcare sportivă grea. În fiecare dimineaţă noptiera mea se goleşte de câte cinci-şase pastile”, a povestit în urmă cu câţiva ani Găitan.

 

Publicat: 07 ian. 2019, 10:36 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă