O asistenta de la neonatologie, dezvaluiri cutremuratoare despre cum sunt linistiti bebelusii in spital: „sunt sedati si indopati cu lapte praf ca sa taca!”

Publicat: 20 dec. 2018, 13:03 Autor: D. C. Parenting
O asistenta de la neonatologie, dezvaluiri cutremuratoare despre cum sunt linistiti bebelusii in spital: sunt sedati si indopati cu lapte praf ca sa taca!

O asistenta dintr-o maternitate din Romania a facut dezvaluiri revoltatoare.

Sub protectia anonimatului, o asistenta de la o sectie de neonatologie dintr-o maternitate din Romania a facut dezvaluiri socante si cutremuratoare in acelasi timp. Femeia a spus ca bebelusii sunt sedati cu pastile ca sa nu planga si sunt indopati cu lapte praf chiar daca mamele isi doresc sa-i alapteze exclusiv la san.

„Dragi viitoare mamici,

Sunt asistenta la o sectie de neonatologie intr-o maternitate din Romania si am decis dupa indelungi framantari, sa fac ceva pentru noi mamele si pentru copilasii nostri. Nu mai pot sa tac….constiinta nu-mi da voie. Voi scrie aici ceea ce-mi sta pe Suflet, pentru ca este vorba de sanatatea fizica, psihica si emotionala a copiilor vostri. Si sper ca aceste informatii sa ajunga la cat mai multe mame….ca sa nu-si dea nou-nascutii de langa ele, atunci cand ii vor aduce pe lume.

Va rog, cu toata inima mea, sa ne mobilizam impreuna, pentru ca daca eu una indraznesc sa spun ceva colegilor mei, asistente sau doctori, imi pierd serviciul…dar voi, voi puteti sa va cereti dreptul de a sta nedespartite de copilasii vostri din momentul nasterii, tocmai ca sa nu se mai intample cu ei ceea ce se intampla…..chiar daca nu va vine a crede, ca acestea sunt procedurile standard in mai toate maternitatile din Romania.”

Cititi continuarea pe demamici.ro.

Publicat: 20 dec. 2018, 13:03 Autor: D. C. Parenting
Pe aceeași temă