Ce burtica mare are Meghan Markle! E gravida de cateva luni si a inceput sa se vada bine de tot! Totusi a stralucit la un eveniment regal!

Publicat: 20 nov. 2018, 11:18 Autor: D. C. Vedete

A luat cateva kilograme in plus, dar in continuare arata splendid.

Ce burtica mare are Meghan Markle! E gravida de cateva luni si se vede. Meghan Markle incepe sa arate din ce in ce mai mult ca o gravida adevarata si nu se ascunde deloc, burtica ei fiind vedeta aparitiilor sale publice.

Ieri Meghan si Printul Harry au participat impreuna la un eveniment unde au fost invitate mai multe personalitati, dar centrul atentiei au fost cei doi. Meghan a ales sa poarte o rochie neagra cu ceva modele florale albe si extrem de mulata pe corp. Criticii de moda si-au dat imediat seama ca este o creatie de-a designerului londonez Safiyaa si ca a costat aproximativ 1.000 de Euro. Dar nu asta a fost important ci faptul ca Meghan la cei 37 de ani ai sai surprinde pe toata lumea cu cat de bine arata gravida.

Desi urmeaza sa nasca la primavara, Meghan arata inca foarte bine, dar a inceput sa puna cateva kilograme. Burtica ei este mai vizibila ca niciodata si nu se mai chinuie sa si-o ascunda, ba din contra, o „imbratiseaza” deseori cu mainile, gest specific tuturor gravidelor. Cele cateva kilograme in plus au inceput sa se vada putin si pe bratele ducesei, dar asta nu o impiedica sa aleaga tinute cu umerii goi.

Ce burtica mare are Meghan Markle! E gravida de cateva luni si se vede

Toata lumea este cu ochii pe cel mai nou cuplu regal dupa ce la foarte putin timp de la casatorie au anuntat deja ca vor avea un copil. Din cate se pare in primavara anului 2019 urmeaza sa nasca, iar pana atunci, Meghan are un program plin de aparitii si obligatii regale.

Publicat: 20 nov. 2018, 11:18 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă