Lady Louise si-a aratat lenjeria intima la nunta Printesei Eugenie

Publicat: 13 oct. 2018, 17:18 Autor: D. C. Vedete
Lady Louise si-a aratat lenjeria intima la nunta Printesei Eugenie

Cu toate ca sunt extrem de atenti cand ies in public, membri casei regale a Marii Britanii mai gafeaza si ei.

De la nunta prințesei Eugene nu au lipsit gafele. Așa se face că o invitată de marcă și-a arătat, neintenționat, lenjeria intimă, chiar la intrarea în capela St. George, din castelul Windsor, În care a avut loc ceremonia.

Ocupată să le țină de mână pe micuțele domnișoare de onoare, Lady Louise a fost victima vântului, care i-a ridicat rochia și a lăsat să se vadă lenjeria intimă, spre privirile rușinate ale tuturor invitaților.

Lady Louise si-a aratat lenjeria intima la nunta Printesei EugenieUn alt mic incident a fost în momentul în care micul Louise s-a împiedicat și a căzut pe scări. Din fericire, Lady Louise a fost atentă și l-a apucat imediat de mână, continuând să meargă spre capelă cu cei mici.

Lady Louise si-a aratat lenjeria intima la nunta Printesei Eugenie

Lady Louise si-a aratat lenjeria intima la nunta Printesei EugenieFiica cea mare a Prințului Edward a făcut deliciul presei, atunci când vântul puternic i-a ridicat rochia. Momentul neplăcut a fost imortalizat de fotografi și a ajuns viral în presă.

Lady Louise a avut dificila sarcină de a se ocupa de micii cavaleri de onoare și de domnișoarele de onoare, printre care și prințul George și prințesa Charlotte, copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William.

Lady Louise si-a aratat lenjeria intima la nunta Printesei EugenieLady Louise a devenit, astfel, vedeta nunții Prințesei Eugene fiica cea mare a prințului Edward și a Contesei de Wessex. În vârstă de 14 ani, Louise s-a remarcat și la nunta Prințului William cu Kate Middleton, fiind una dintre domnișoarele de onoare.

Vezi aici mai multe imagini!

Publicat: 13 oct. 2018, 17:18 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă