1 Martie 2019. Romania transmite traditia Martisorului in Polonia. Detalii fascinante

Publicat: 28 feb. 2019, 15:58 Autor: Echipa Ciao.ro News 2
1 Martie 2019. Romania transmite traditia Martisorului in Polonia. Detalii fascinante

1 Martie 2019. Romania transmite traditia Martisorului in Polonia cu ajutorul Institutului Cultural Roman, care se ocupa de tot.

1 Martie 2019. Romania transmite traditia Martisorului in Polonia. Institutul Cultural Român de la Varșovia organizează la Cracovia o seară românească dedicată Mărțișorului. In cadrul evenimentului vor avea loc mai multe activitati, informeaza a1.ro. Mesaje de 1 Martie. Ce urari poti face de Martisor!

De 1 Martie 2019, traditia Martisorului va fi prezentata la Cracovia, in Polonia. Organizatorii se ocupa de proiecția unui grupaj de scurtmetraje românești cu subtitrare în limba polonă, dar și un program de muzică românească. Clubul Kornet Drum Bun din Cracovia se ocupa de tot.

1 Martie 2019. Romania transmite traditia Martisorului in Polonia

Clubul Kornet Drum Bun din Cracovia este locul traditional de intalnire al romanilor din Polonia. Aici sunt asteptati si polonezii care au drag de Romania si traditiile romanesti. In mod periodic, clubul organizeaza diverse evenimente culturale romanesti.

Intrare libera la Muzeul Antipa pentru femei, de Martisor.

De exemplu, au loc proiecții de filme, ateliere pentru copii, expoziții, concerte și întâlniri ale Asociației de Prietenie Polono-Române. Cei care vor fi prezenti pe 1 martie 2019 la eveniment vor primi martisoare confectionate in Romania.

Scurt-metrajele prezentate

  • Sechestrați fără voie, reg.Tudor Botezatu, Când afară ninge, reg. Conrad Mericoffer, Offstage, reg. Andrei Huțuleac, Cutia albă, reg. Mihai Păcurar, Cel mai bun client, reg. Serghei Chivirigă, Misterul unui caz simplu, reg.Vera Surăţel.
Publicat: 28 feb. 2019, 15:58 Autor: Echipa Ciao.ro News 2
Pe aceeași temă
×