Zodia care ar putea pierde bani în următoarele zile. Cristina Demetrescu îi avertizează pe nativi!

Publicat: 07 dec. 2023, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
Zodia care ar putea pierde bani în următoarele zile. Cristina Demetrescu îi avertizează pe nativi!

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru prima parte din luna decembrie. Astrologul spune că o zodie s-ar putea confrunta cu pierderi financiare. Alți nativi în schimbi vor fi dezamăgiţi de unele situaţii, având în vedere că aveau anumite aşteptări. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Astrologul Cristina Demetrescu vine cu veşti bune pentru unele zodii, în schimb, pentru alţii, lucrurile nu sunt aşa cum ar fi sperat.

Previziuni zodia Vărsător

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, nativii zodiei Vărsător sunt cei care ar putea avea parte de unele cheltuieli neprevăzute. Niște prieteni îi ispitesc să se mai distreze, iar nativii acestei zodii nu știu ce să facă.

Astrologul îi sfătuieşte să încerce să pună pe primul loc și distracția, având în vedere că nu prea au mai făcut ceva pentru ei de ceva timp.

„Vărsătorii s-ar putea să aibă niște bani puși deoparte, niște economii pentru lucruri foarte clare pe care le-au de făcut, dar cum începe sezonul sărbătorilor au ispite din partea prietenilor care îi invită, îi cheamă hai să mergem acolo, invitații de ultimă oră. Și Vărsătorul ajunge la concluzia că are o viață și trebuie să se distreze”, spune Cristina Demetrescu.

Previziuni zodia Peşti

Pentru nativii din zodia Pești, astrologul anunță nemulțumiri în prima parte din luna decembrie. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor să încheie anumite situaţii, însă lucrurile nu decurg aşa cum aceştia şi-ar dori.

„Pentru Pești, o întârziere a unei autorizații. Sunt niște dosare sau niște hârtii care nu vin la timp și e puțin nemulțumit că și-ar fi dorit să închidă anul cu toate aceste lucruri făcute și cumva să se apuce de la 1 ianuarie de treabă.

Poate să fie vorba, de exemplu, despre o autorizație de construcție. Dar se poate ca toate întârzierile astea să fie spre bine, pentru că mai are timp să pună la cap la cap unele detalii care i-ar fi scăpat oricum. Adică nu e nimic întâmplător, adaugă astrologul, potrivit news18.ro.

 

Sursă foto: colaj CIAO

Publicat: 07 dec. 2023, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă