Horoscop săptămânal, 4 – 10 martie 2024. Taurii și Fecioarele pornesc într-o direcție nouă. Ce se întâmplă cu Gemenii

Publicat: 29 feb. 2024, 19:48 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
Horoscop săptămânal, 4 - 10 martie 2024. Taurii și Fecioarele pornesc într-o direcție nouă. Ce se întâmplă cu Gemenii

Horoscop săptămânal, 4 – 10 martie 2024. Taurii și Fecioarele pornesc într-o direcție nouă. Astrele vin cu veşti bune şi pentru alţi nativi.

Berbec

Ai putea fi surprins și încântat de sugestia unui prieten. S-ar putea să-i fi spus că vrei să faci ceva nou, iar acum îți testează hotărârea. Ar putea avea o idee deosebită care este atât de scandaloasă (și minunată) încât să știi de ce sunteți prieteni! Pregătește-te să explorezi posibilitățile.

Ai putea fi în locul potrivit la momentul potrivit. Asta te-ar putea ajuta cu o carieră sau o oportunitate de afaceri. Dar este energie condiționată. Este necesar să iei măsuri pentru a te sincroniza. Acesta este un moment bun pentru a continua printr-un e-mail sau un apel telefonic.

Taur

Alți oameni te observă, indiferent dacă lumina reflectoarelor este asupra ta sau nu. Aceasta este o zi bună pentru a fi sociabil, pentru a merge la evenimente sau pentru a participa la o petrecere. Ai putea să cunoști oameni interesanți și să faci conexiuni bune. Este o perioadă bună pentru o primă întâlnire, mai ales dacă vrei să cunoști pe cineva interesant.

Îngerii și ghizii tăi s-ar putea să-ți vorbească prin intermediul unei persoane de la locul de muncă. Acesta ar putea fi un mesaj pozitiv care îți spune că te afli la locul potrivit, la momentul potrivit. Dar dacă este o provocare, acesta ar putea fi un semn că este timpul să începi să cauți o nouă poziție.

Gemeni

Este o descărcare mentală din Univers. Ghizii și îngerii îți vorbesc. Această comunicare poate veni prin cărți, videoclipuri sau versuri de cântece. Sau cineva ar putea să te ia de mână, să te privească adânc în ochi și să-ți transmită un mesaj.

Unul dintre prietenii tăi ar putea avea o idee genială. S-ar putea să-ți ceară să mergi cu ei într-o excursie în străinătate sau într-o călătorie rutieră prin țară. Și chiar dacă acest lucru nu se întâmplă imediat, mintea ta visează deja să viziteze Islanda sau să conducă prin Munții Stâncoși, spre noi aventuri.

Rac

Te dedici partenerului.  S-ar putea să vă simțiți amândoi energici și plini de viață. Dacă ești în căutarea dragostei, aprinde o lumânare roșie pentru a atrage pasiunea.

S-ar putea să întâlnești o oportunitate de angajare. Și chiar dacă ți-ai schimbat locul de muncă recent sau tocmai ai fost promovat, merită explorat acest lucru. S-ar putea să fie mai în concordanță cu dorințele tale sau să te simți bine. Acesta ar putea fi un mesaj că este timpul să faci o schimbare majoră.

Leu

Ai putea întâlni pe cineva exgtrem de atrăgător. Aceasta poate fi o întâlnire stabilită pentru tine de un prieten sau de un membru al familiei, sau poate fi cineva pe lângă care treci pe stradă. Ai putea avea o întâlnire demnă de o fantezie.

S-ar putea să fii foarte interesat să te întorci la școală. Deși aceasta ar putea fi o idee grozavă pentru tine, ia în considerare și programe pe termen scurt în care poți obține un certificat sau programe oferite de companii mari pentru a atrage noi angajați. Există și cursuri video pentru învățare accelerată. Ai putea găsi mai mult de o modalitate de a-ți atinge obiectivul.

CITEŞTE MAI MULTE AICI.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 29 feb. 2024, 19:48 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă