Două zodii care vor avea parte de o cumpănă majoră în următoarele zile! Cristina Demetrescu, previziuni complete: Vine cate un eveniment crunt pentru fiecare

Publicat: 20 feb. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
Două zodii care vor avea parte de o cumpănă majoră în următoarele zile! Cristina Demetrescu, previziuni complete: Vine cate un eveniment crunt pentru fiecare

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru următoarele două săptămâni. Astrologul spune că două zodii ar putea să aibă parte de o cumpănă. Unii nativi sunt copleșiti de starea de sănătate a unei persoane dragi, iar alții devin extrem de obosiți și pot face greșeli. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Astrologul Cristina Demetrescu anunță provocări și vești îngrijorătoare pentru unele zodii.

Previziuni zodia Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt cei care vor pleca la un drum neașteptat. Vor afla că o persoană apropiată nu se simte bine, astfel că planurile lor vor fi date peste cap.

În acelaşi timp, astrologul le recomandă Gemenilor să nu facă investiții, pentru că vine o perioadă mai complicată.

„Pentru Gemeni s-ar putea să apară unele drumuri pe nepusă masă și în țară și în străinătate, unele călătorii pe care nu le preconizează în momentul de față, griji pentru sănătatea lor și sănătatea părinților în general. Să nu se apuce să facă lucruri prin casă sau de exemplu, cei care nu au încă o autorizație să nu demareze anumite acțiuni, spune Cristina Demetrescu.

Previziuni zodia Rac

Pentru nativii din zodia Rac, astrologul anunță o stare de oboseală. Cei născuți sub acest semn zodiacal nu e bine să ia nici decizii importante, pentru că pot face greșeli.

„Raci sunt puțin surmenați, sunt obosiți. Este perioada asta în care Soarele este prin Vărsător și nu este foarte bună pentru zodia Rac. Probabil că au așa un fel de motoraș în interior care e supraturat și este foarte posibil să ia niște decizii aiurea în această perioadă, dar au prieteni, oameni care îi ajută și oameni care gândesc mult mai lucid în locul lor.

Este foarte important să ne bazăm pe acel Jupiter, pe care Racul îl are undeva pe casa oamenilor care îi ajută, îi susțin prieteni, protectori, maeștri, cineva care vede mai bine ca ei în această perioadă”, mai spune astrologul, potrivit news18.ro.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 20 feb. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă