Zodia care va primi bani mulți în zilele următoare! Cristina Demetrescu, previziuni complete: E cea mai norocoasă dintre toate

Publicat: 05 dec. 2023, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
Zodia care va primi bani mulți în zilele următoare! Cristina Demetrescu, previziuni complete: E cea mai norocoasă dintre toate

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru prima parte din luna decembrie. Astrologul spune că o zodie primește mulți bani în următoarea perioadă. Pentru alţi nativi însă, vin niște perioade ceva mai agitate.

Astrologul Cristina Demetrescu spune că următoarele zile aduc bani, probleme, dar și situații mai ciudate pentru unii nativi.

Previziuni zodia Berbec

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Berbecul va avea de traversat niște perioade dificile. Nativii acestei zodii au multe lucruri de făcut, iar unele pot să se complice.

Vestea bună pentru aceştia este că pe plan financiar o vor duce foarte bine. Este o perioadă în care se acumulează bonusuri, ori câteva sume în plus care le vor prinde bine.

„Berbecul, într-adevăr, are foarte multe pe cap, are foarte multe lucruri de făcut la serviciu, lucrurile se pot cumva complica, dar și agenda sa personală se poate complica. În aceste condiții, este bine să se organizeze cum trebuie sau să ceară chiar și părerea unui șef, atunci când vede că nu se descurcă.

Să nu încerce să lase lucrurile așa pe ultima sută de metri, după care să fie și certat. Pentru el este, însă, o lună cu bani. Este o perioadă cu bani pentru Berbec. Acești bani pot fi inclusiv bonusuri. Se bazează el pe niște bani”, spune Cristina Demetrescu.

Previziuni zodia Taur

Pentru nativii din zodia Taur pe de altă parte, astrologul aduce o recomandare. În prima parte din luna decembrie, cei născuți sub acest semn zodiacal e bine să evite excesele.

„Taurii sunt mai bine, să spunem, în această perioadă, dar nu e bine să facă excese și nu e bine să se obosească. Soarele în Săgetător nu este niciodată o energie foarte bună pentru Taur. Dar Taurul își ia energie din faptul că este apreciat și i se recunosc meritele și este și remunerat”, mai spune astrologul, potrivit news18.ro.

Publicat: 05 dec. 2023, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă