Zodia care a tras cea mai proastă carte! Mihai Voropchievici, previziuni rune: Vine o cumpănă majoră pentru ea

Publicat: 17 feb. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
Zodia care a tras cea mai proastă carte! Mihai Voropchievici, previziuni rune: Vine o cumpănă majoră pentru ea

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru zilele următoare. Numerologul spune că o zodie a tras cea mai proastă carte. Va avea parte de multe situaţii dificile, cu trădări, răni adânci, dar și conflicte imense. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Numerologul Mihai Voropchievici anunță obligații pentru anumite zodii și vin vești proaste pentru altele.

Previziuni zodia Balanţă

Cei născuţi sub semnul zodiacal Balanţă sunt cei care au tras o carte negativă. Nativii acestei zodii vor fi extrem de bulversați. Vor fi trădați, răniți, sunt nervoși, iar de aici pot apărea și conflicte.

„Balanța are o carte negativă. Balanțele sunt bulversate săptămâna viitoare din cauza unei situații pe care ele o credeau benefică și sunt surprinse și de furie, au orgoliul rănit, clocotesc de nervi și sunt predispuse la dispute.

Dacă nu-și rezolvă această problemă pe care o au în dialogul cu alte terțe persoane, Balanțele, când nu primesc ceea ce au cerut, rup legătura. Deci, atenționare pentru Balanțele care nu sunt mulțumite – și la locul de muncă, și în dragoste”, spune Mihai Voropchievici.

Previziuni zodia Scorpion

Pentru nativii din zodia Scorpion trebuie să facă unele alegeri. Sunt apăsați de emoții, însă sunt și pasivi.

„Scorpionul are Luna, carte neutră care îi obligă pe aceşti nativi să iasă din cotidian, să se întoarcă în trecut, îi cuprind amintirile, visarea. Sunt pasivi și ziua și noaptea, iar noaptea în mod obligatoriu emoțiile puternice îi apasă.

Se recomandă să renunțați la indecizii dacă vreți să luați o hotărâre, să renunțați la pasivitate. Și atunci situația va fi într-adevăr reală și nu vi se pare așa cum trăiți voi în săptămâna următoare, adaugă numerologul, potrivit news18.ro.

 

Sursă foto: colaj CIAO

Publicat: 17 feb. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă