Zayn Malik, cea mai mare realizare a sa. Ce a făcut la numai o zi după ce a devenit tată!

Publicat: 28 sept. 2020, 09:43 Autor: Elena Vedete
Zayn Malik, cea mai mare realizare a sa. Ce a făcut la numai o zi după ce a devenit tată!

Zayn Malik, fostul component al trupei One Direction, traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Tocmai a devenit tătic pentru prima oară și, în plus, a revenit pe piața muzicală cu o nouă melodie ce se bucură de un succes răsunător.

La numai 24 de ore de când Zayn Malik și supermodelul Gigi Hadid au anunțat că au devenit părinți,artistul și-a lansat o nouă melodie, ce se intitulează ”Better”. Videoclipul piesei, după doar trei ore de la lansare, a adunat aproape un milion de vizionări, dar și numeroase comentarii, fanii acestuia fiind încântați.

Zayn Malik și Gigi Hadid au devenit părinți pentru prima oară

„Fetiţa noastră este aici, sănătoasă şi frumoasă. Nu pot să vă descriu în cuvinte ce simt acum. Iubirea pe care o simt pentru acest omuleţ este peste aşteptări. Sunt recunoscător să o cunosc, mândru să spun că e a mea şi pentru viaţa pe care o vom avea împreună”, a scris Zayn pe Instagram.

Gigi Hadid a născut după ce și-a petrecut aproape întreaga perioadă a sarcinii în carantină. Supermodelul american a confirmat sarcina în luna aprilie, apărând în Tonight Show al lui Jimmy Fallon. La momentul respectiv, aceasta a spus că atât ea, cât și partenerul ei, sunt fericiți și recunoscători pentru urările de bine și susținerea tuturor.

Gigi Hadid trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de fostul membru al trupei One Direction. Gigi şi Zayn sunt împreună din 2015.
Publicat: 28 sept. 2020, 09:43 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă