Xonia: „Îmi apreciez foarte mult familia. Înțeleg sacrificiile pe care părinții mei le-au făcut pentru mine!”

Publicat: 14 Jun. 2018, 22:00 Vedete

Xonia este unul dintre cei mai sinceri oameni pe care i-am cunoscut si i-am invitat la interviu.

Xonia… Despre ea o să vorbim astăzi și nu o facem din amintiri pentru că toate informațiile pe care le vei afla în continuare vin direct de la artist. Xonia este unul dintre cei mai sinceri oameni pe care i-am cunoscut și unul dintre cei mai prezenți artiști pe care i-am invitat la interviu.


Și-a amintit la perfecție detalii din ultima întâlnire pe care am avut-o acum mulți ani. Xonia ne-a povestit despre copilăria pe care a avut-o în Australia, despre sacrificiile pe care le-au făcut părinții ei, despre relația minunată pe care o are cu ei, chiar dacă sunt la mare distanță unii de alții, și despre cât de importantă a fost implicarea fratelui ei în creșterea bebelușului Xonia.

Am vorbit de asemenea despre ce pregătește în viitor și, mai ales, despre un proiect foarte drag ei care este pe punctul să înceapă.

Xonia: „Înțeleg sacrificiile pe care părinții mei le-au făcut pentru mine!”

Cine mai spune asta astăzi. Și, dacă vine din partea unui om care crescut într-o familie care a trăit departe de țara de origine, cu siguranță este o lecție. „N-a fost ușor, însă am avut tot ce-mi trebuia!”. Artista apreciază mai mult ca orice sacrificiul pe care l-au făcut părinții ei în creșterea ei și a fratelui mai mare.

Și, pentru că tot am vorbit despre fratele mai mare, nu putem să nu discutăm despre un episod care, cumva, ne aduce în atenție o problemă a societății în care trăim astăzi.

„Fratele meu mi-a fost al treile părinte. Bon mă bătea, fratele meu a descoperit, le-a spus părinților mei și din acel moment s-a terminat cu bona la noi în casă. Fratele meu s-a ocupat de mine când nu era la scoală!”, își amintește artista.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Jun. 2018, 22:00 Vedete
Pe aceeași temă