William Morgan Sheppard a murit la 86 de ani. Actorul din Star Trek a fost unul dintre cei mai indragiti de la Hollywood

Publicat: 07 ian. 2019, 15:47 Autor: D. C. Vedete

Vesti proaste in prima saptamana din an. Un actor celebru de la Hollywood s-a stins din viata la o varsta inaintata.

William Morgan Sheppard a murit la 86 de ani. Actorul de origine britanica a aparut in numeroase filme ca Star Trek, Dr Who si Mad Men. Acesta s-a stins din viata pe 6 ianuarie 2019, in Los Angeles California, informeaza mirror.co.uk.

In urma lui a ramas o familie indurerata. Fiul lui William Morgan Sheppard, Mark, a calcat pe urmele tatalui sau. A devenit actor si a aparut in cateva seriale ca NCIS sau Doctor Who’s The Impossible Astronaut.

William Morgan Sheppard a murit la 86 de ani

William Morgan Sheppard s-a nascut la Londra, in 1932. A absolvit RADA in 1958. A petrecut 12 ani in trupa de teatru Royal Shakespeare si a aparut in nenumarate spectacole pe Broadway. Cariera in film si-a inceput-o in anii 1960. A aparut in productii ca: Strongroom, Tell Me Lies si The Roses Of Eyam.

Apoi a primit roluri in Hawk The Slayer, The Elephant Man si The Sea Wolves in anii 1980. Mai recent, actorul a aparut in Wild At Heart, Star Trek VI: The Undiscovered Country si The Prestige, toate regizate dupa anii 2000.

Publicat: 07 ian. 2019, 15:47 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă