Vloggerita Cristina Kovacs, abuzata de tatal ei. Ce a patit tanara

Publicat: 23 Dec. 2018, 13:50 Vedete

Este una dintre cele mai populare vloggerite de la noi care nu a fost ocolita de momente dramatice in viata ei.

Recent, tanara a spus un adevar crud si dureros despre copilaria ei. Vloggerita Cristina Kovacs a fost abuzata de tatal ei. Incidentul a avut loc in urma cu cativa ani, cand tanara avea 14 ani. Tatal ei, aflat sub influenta alcoolului, a agresat verbal si fizic toata familia, in mod special pe Cristina.

„Era total schimbat. Cred că aveam vreo 14 ani. Mama era pe hol îl ruga pe tata să nu se ducă să îşi cumpere alcool pentru ca a băut destul. Stăteam cu bunica mea în camera şi ne era frica pentru ca întindea spre zona asta de a fi agresiv cu noi. Urla.

Vloggerita Cristina Kovacs, abuzata de tatal ei

Buşea cu picioarele în podea, trântea tot ce era în casa aia. Iesişe din camera sa nervos să se duca la baie şi a trantit uşa a dat draperia la oparte si mi-a zis: o vreau pe Cristina. Simţi când un tată te cheamă părinteşte si simti cand este o altfel de chemare.

Şi i-am zis că nu pot să vin şi bunica mea îmi era frică să nu o lovească. Eram foarte speriată. Am zis că nu mai scap, nici bunică-mea nu mai scapă, niciuna dintre noi nu mai scăpam. Aici ne este sfarsitul.

A venit bunica a bâtut la uşă si i-a zis am venit să o iau pe Cristina ca e târziu. Abia atunci m-a lăsat şi am ieşit din camera plângând si tremurând”, povesteşte Cistina Kovacs, potrivit Antena Stars.

Publicat: 23 Dec. 2018, 13:50 Vedete
Pe aceeași temă