Vloggerița Cristina Almășan va deveni mamă pentru prima oară! “Mi-a apărut burta peste noapte. În primele două luni m-am simțit foarte rău!”

Publicat: 01 iun. 2022, 19:39 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cristina Almășan este însărcinată în ultimul trimestru! Celebra vloggerița trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei!

Cristina Almășan este însărcinată, iar CIAO.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre celebra vloggeriță și perioada frumoasă prin care trece.

Influencerița a avut un început de sarcină dificil pe care l-a depășit însă cu brio, iar acum se pregătește pentru venirea pe lume a primului ei bebeluș. Cristina trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de iubitul ei și împreună sunt nerăbdători să-și strângă în brațe bebelușul ce urmează să vină pe lume peste numai câteva săptămâni.

Cum se simte, cum a primit vestea ea și iubitul, dar și de ce a ținut sarcina ascunsă, aflați în interviul de mai jos!

Cristina Almășan, însărcinată în 6 luni

CIAO.RO: Cum te-ai simțit în primele săptămâni de sarcină?

Cristina Almășan: Horror. Oboseam foarte repede și mi-a fost extraordinar de rău. În primele două luni m-am simțit foarte rău, am stat mai mult în pat, eram practic o legumă. Nu făceam absolut nimic. Vomam absolut tot ce mâncam, am și slăbit în perioada aceea vreo 4-5 kilograme și după aceea am început să mă simt mai bine. A fost ok.

CIAO.RO: Ce pofte ai avut?

Cristina Almășan: Pofte am avut în primele luni.. am mâncat foarte multe fructe, atunci le-am și descoperit, aș putea spune. Nu știu dacă ați mâncat vreodată mere roșii, sunt foarte bune, să încercați (râde – n.r.). Înainte mâncam foarte puține fructe. În primele săptămâni de sarcină am mâncat cu 70% fructe mai multe decât mâncam de obicei. Am poftit bere, ca niciodată, mie nu-mi plăcea berea înainte și acum, în sarcină, mi-a fost poftă de bere. În rest, alte pofte n-am avut pentru că eu pofteam și înainte de sarcină la foarte multe chestii.

CIAO.RO: În câte luni ești însărcinată?

Cristina Almășan: În aproape 6 luni.

Cristina Almășan și-a anunțat familia că este însărcinată printr-un trailer

CIAO.RO: Cum ai ținut ascunsă sarcina și de ce?

Cristina Almășan: În primul rând am ținut sarcina ascunsă pentru că părinții mei au aflat foarte târziu pentru că ei nu locuiesc în România și mi-a fost foarte greu să ajung eu la ei și nici ei n-au venit în țară. Așa că am ținut-o secret până aproape de momentul în care le-am spus și lor. Asta s-a întâmplat acum, recent. Și le-am spus-o și într-un mod foarte drăguț și simpatic. Am făcut un soi de trailer de film împreună cu iubitul meu și i-am dus la cinema. Le-am spus că mergem să vedem un film, dar acolo a fost surpriza cea mai mare pentru că, printre trailer-ele de film care se pun în mod normal la cinema, a urmat și trailer-ul acesta cu mine și cu el în care facem anunțul foarte drăguț. A fost un moment foarte emoționant.

CIAO.RO: Câte kilograme ai luat în sarcină?

Cristina Almășan: Până acum am luat 8 kilograme. Oricum, vreau să-ți spun că mi-a apărut burta peste noapte. Foarte târziu mi-a apărut burtica. Și când mi-a apărut am fost puțin șocată că nu mă așteptam să crească atât de repede într-un timp atât de scurt. Cred că în două săptămâni maximum deja se vedea ditamai pepenele (râde – n.r.).

Cristina Almășan: “Nu știm încă ce sex este. Sunt curioasă, dar în același timp îmi place să am emoția descoperirii”

CIAO.RO: Cum a reacționat iubitul tău când a aflat că ești însărcinată?

Cristina Almășan: Ne-am bucurat foarte tare. Nu a fost plănuit, dar în același timp ne-am bucurat foarte mult că s-a întâmplat așa pentru că ne înțelegem extraordinar de bine și pentru că simt că este sufletul meu pereche deși ne știm de relativ puțin timp. A fost o bucurie. În continuare este. Așteptăm să ne bucurăm de bebelușul nostru. Am fost puțin șocați la început, în primele zile, dar ne-am obișnuit atât de repede cu ideea încât acum suntem nerăbdători să apară bebelușul în viața noastră.

CIAO.RO: Fetiță sau băiat?

Cristina Almășan: Îi spun bebeluș pentru că nu știm încă ce sex este. Momentan știe o singură prietenă de-ale mele căreia i-am încredințat pliculețul cu sexul copilului și care a păstrat și încă păstrează secretul foarte bine. Eu am răbdare, mai nerăbdător e iubitul meu să afle ce sex este. Sunt curioasă, dar în același timp îmi place să am emoția descoperirii și îmi place să mă bucur de surpriză. O să aflu cu puțin timp înainte de naștere. O să facem un party la sfârșitul lunii iunie și atunci voi afla.

CIAO.RO: Asta înseamnă că n-ai pregătit camera bebelușului și nici mare lucru n-ai achiziționat…

Cristina Almășan: Nu, nu am cumpărat nimic. Am primit un ursuleț de pluș – o cămilă, de la o prietenă cu care am fost în vacanță în Dubai, este prima jucărie a copilului. Și două body-uri unisex.

Cristina Almășan, însărcinată: “Încă nu m-am gândit la nuntă. Aștept inelul”

CIAO.RO: Nunta va fi în același timp cu botezul?

Cristina Almășan: Încă nu m-am gândit la nuntă. Aștept inelul (râde – n.r.). Nu suntem căsătoriți.

CIAO.RO: Ce vei face cu proiectele tale după ce vei naște, le pui pe pauză, le amâni?

Cristina Almășan: Momentan s-a amânat un singur proiect huge pe care-l aveam, pe tot anul. S-a amânat din cauza sarcinii. Era cumva împotriva politicii lor. S-a anulat acest proiect, nu pot să dezvălui mai multe. Probabil va fi anul viitor. În rest, toate celelalte proiecte merg înainte. Partea de online merge în continuare. În septembrie, imediat după naștere, ar trebui să filmez pentru un film și sper să fie totul ok, să mă simt eu bine, să fiu aptă de filmări.

CIAO.RO: Cine te ajută la creșterea copilului? Cineva din familie sau ai de gând să apelezi la o bonă?

Cristina Almășan: M-am gândit și la varianta asta cu bona. Dar am zis să văd întâi cum mă descurc, dacă mă descurc, dacă va fi cazul. Mi-aș dori să mă ocup în totalitate de bebeluș, dar dacă nu mă descurc sau dacă voi fi mult prea ocupată și nu va putea să se ocupe iubitul meu de copil, atunci da, cu siguranță, vom lua bonă.

Cristina Almășan, vacanță de vis în Dubai

CIAO.RO: Cum te-ai simțit în vacanța din Dubai în care ai fost recent?

Cristina Almășan: Foarte bine! A fost o vacanță pe care abia o așteptam. M-am simțit extraordinar de bine, am și fost în compania unor fete foarte drăguțe și mișto cu care mi-ar plăcea să mai merg și-n alte vacanțe. M-am plimbat mult, am vizitat multe locații frumoase, am stat la piscină, la spa, nu doar la hotelul la care am fost cazată, Palazzo Versace Dubai, locație care amintește de un palat italian din secolul al XVI-lea, ci și în alte locații pe care le-am vizitat. A fost o vacanță pe cinste!

Am vizitat Burj Al Arab, un reper al inovației arhitecturale, Dubai Frame – o atracție emblematică din Dubai, Bluewaters, Madame Tussauds Dubai, Atlantis The Palm, The View al The Palm, The Mud House Studio – un atelier de creații în lut, Madinat Jumeirah, celebrul SLS, Dubai Mall, La Perle, Sky Views Dubai – la o înălțime de 219,5 m deasupra solului. Așezată pe vârful hotelului Address Sky View, această construcție arhitecturală cuprinde trei oferte distincte pentru escapade de neuitat și care provoacă senzații tari – Observatory, Glass Slide și Edge Walk.

 

Publicat: 01 iun. 2022, 19:39 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă